Članak je filtriran: Petak, 02 Avgust 2019

Nakon što su danas mediji prenijeli izjavu predsjednice Hrvatske koju je predsjednik HDZ BiH dočekao, vjerovatno, u čudu i sa bolom, desio se obrat.

Objavljeno u Atrakcije
Petak, 02 Avgust 2019 21:37

Iseljavanje pokosilo prosvjetare u USK

Posljednjih godina sve je više nastavnika u osnovnim, ali i srednjim školama koji, zbog manjeg broja učenika, postaju tehnološki višak.

Objavljeno u Radnički MS

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da bi željela da ode na koncert Marka Perkovića Tompsona u Splitu.

Objavljeno u Atrakcije

Snažno nevrijeme praćeno olujnim vjetrom, grmljavinom i pljuskovima pogodilo je dijelove Hrvatske.

Objavljeno u Magazin
Petak, 02 Avgust 2019 18:26

Slijedi naglo povećanje cijena

Sve je poskupilo u BiH, navode u Savezu samostalnih sindikata FBiH. Poručuju da u avgustu i septembru slijedi naglo povećanje cijene potrošačke korpe.

Objavljeno u Radnički MS

Prema navodima gradske policije, bilo je četiri incidenta sa krokodilima u naseljenim oblastima

Objavljeno u Atrakcije

Policija u Njemačkoj otkrila je identitet žrtve koja je samurajskim mačem u srijedu naveče brutalno ubijena nasred ulice u Štutgartu.
U pitanju je 36-godišnji Vilhelm L., kojeg je mačem izbo Isa Mohamed. Dvadesetosmogodišnji ubica je odmah nakon krivičnog djela pobjegao biciklom.

Kasnije je uhapšen u velikoj policijskoj potjeri.

Zvaničnici su nakon toga objavili da je ubica porijeklom iz Sirije, međutim nove informacije od jutros govore da se radi o jordanskom Palestincu, prenosi "Bild.de".

Policiji su mnogo posao olakšali uznemirujući snimci na kojima se vidi kako ubica prutalno kasapi svoju žrtvu, prenosi Radiosarajevo.ba.

Video snimke ekstremno uznemirujućeg sadržaja su brojni me odbili da objave, ali su ih na svoje platforme "podigli" neki blogovi.

Pogledajte video:

Atrakcija

Objavljeno u Atrakcije

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za Hrvatski radio izjavila da je Hrvatska Bosni i Hercegovini prijateljska zemlja, a da hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić mora shvatiti da je "ne samo etnički, nego i politički predstavnik hrvatskoga naroda u toj zemlji".

Objavljeno u Politika
Petak, 02 Avgust 2019 17:54

3 miliona KM za 209 radnika

Za 209 radnika koji su ispunili uslove za penziju iz 11 preduzeća u stečaju bit će uvezan radni staž, a za tu namjenu bit će utrošeno oko 3 miliona maraka.

Objavljeno u Radnički MS
Petak, 02 Avgust 2019 17:46

Ko može da živi od 500 KM plate?

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da će nedostatka radne snage u Srpskoj biti sve dok plate u realnom sektoru ne budu povećane.

Objavljeno u Radnički MS