Članak je filtriran: Nedjelja, 01 Septembar 2019

Uragan Dorian najsnažnija je oluja prema novijim podacima koja je zahvatila sjeverozapad Bahama te se na otoku očekuju dva dana visokih valova, snažnih kiša i razornih vjetrova, a dijelovi Floride već su evakuirani prije nego oluja dostigne američko tlo.

Objavljeno u Magazin

Skandalozna je, krajnje neodgovorna i za svaku osudu izjava Igora Crnatka, koja je u funkciji unošenja nemira kod naroda i podsticanja stranaca da po ko zna koji put zaštite SDA i političko Sarajevo i svoju oštricu usmjere na Republiku Srpsku, poručila je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, objavila je RTRS.

Objavljeno u Politika
Nedjelja, 01 Septembar 2019 21:02

Mektić: Ne vidim se u ovom društvu

Nakon što su na konstitutivnoj sjednici Glavnog odbora SDS-a raspodijeljene funkcije i da u Glavnom odboru nema Dragana Mektića, on je na svom Tviter nalogu poručio da se ne vidim u ovom društvu.

Objavljeno u Politika

Šokirani vozač na putu na ostrvu Brač snimio je mučan prizor zlostavljanja krave.

Objavljeno u Atrakcije

Zagrepčani se žale na male, gotovo prozirne životinjice koje im se lijepe na kožu i na kosu te, kako tvrde građani, sišu krv.

Objavljeno u Magazin

Aleks Vuds slučajno se zatekao na mestu gde je policija konačno uspela da savlada muškarca koji je nasumice pucao po ljudima u Midlandu i Odesi. On je i snimio trenutak kada je napadač ubijen.

Objavljeno u Atrakcije

Hrvatski predsjednik Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je danas da je hrvatski narod, srazmjerno broju stanovnika, najviše doprinio antifašističkoj borbi u Evropi.

Objavljeno u Atrakcije
Nedjelja, 01 Septembar 2019 20:36

Vijeće ministara tek 2020

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović nije isključio mogućnost da ostane u Savjetu ministara BiH i naredne tri godine.

Objavljeno u Politika
Nedjelja, 01 Septembar 2019 20:31

Kao uoči II svjetskog rata

»Živimo li sada u vremenu sličnom 30-tim godinama prošlog stoljeća? Pogledajte samo što se tada događalo – rasla je popularnost karizmatičnih vođa koji su iskorištavali moć mržnje za stvaranje podjela i sukoba u zajednici«, rekao je Khan

Objavljeno u Politika
Nedjelja, 01 Septembar 2019 07:44

USA: Nove trgovinske tarife Kini

- SAD uvele su nove tarife na kinesku robu u vrijednosti 112 milijardi dolara, što je još jedno zaoštravanje trgovinskog rata između dvije najveće ekonomije na svijetu.

Objavljeno u Politika