Članak je filtriran: Petak, 13 Septembar 2019

Snimak nastao nakon nesreće prikazuje nesretne životinje kako leže u nizu na farmi u Teksasu

Objavljeno u Atrakcije
Petak, 13 Septembar 2019 13:56

Dvije mrtve žene na obali Vrbasa

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka danas su na području ovog grada našli dvije mrtve žene, saznaje Srpskainfo.

Objavljeno u BiH
Petak, 13 Septembar 2019 13:46

Sramota da je Mostar 11 godina bez izbora

Britansko veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini u petak je u Mostaru organiziralo niz aktivnosti u okviru kojih je britanski veleposlanik Matt Field razgovor s građanima te posjetio obrazovne ustanove i nevladine udruge.

Objavljeno u Politika

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić izjavio je za Fenu da su ga šokirale informacije koje je na nadavnoj sjednici Predstavničkog doma Federalnog parlamenta

Objavljeno u BiH

Nakon prijave roditelja o pokušaju otmice djece u blizini dvije škole u Brčkom, Policija Brčko distrikta odmah je aktivno preduzela radnje na provjeri navoda prijave, potvrđeno je Srni iz brčanske Policije.

Objavljeno u BiH

U posljednja dva dana službenici PU zagrebačke između ostalih su zaustavili i troje vozača koje su kaznili za različite prekršaje te im naplatili kazne od gotovo 50.000 kuna.

Objavljeno u Magazin

Na molbu da komentariše izjave da će grana rudarstva preći u ruke stranaca, Husić kaže:  "Uvjerili bi se da bi rudarstvo iznenada postalo perspektiva i prijeka potreba. U tom slučaju bi sa nama rudarima i proizvodni dijelovi JP „Elektroprivreda BiH“d.d.-Sarajevo te bi još jedna grupa građana postala jeftina radna snaga za ino partnera. Cijena električne energije bi kako za privredu tako i za domaćinstva pretrpila vrlo brzo ozbiljnu promjenu na štetu privrede i domaćinstava."

Objavljeno u Radnički MS

Nevad Ikanović smijenjen je s funkcije izvršnog direktora za proizvodnju Elektroprivrede BiH, potvrdio je predsjednik Nadozornog odbora Elektroprivrede BiH Izet Žigić.

Objavljeno u BiH

Naprotiv, radili su bilo kao preduzetnici ili u privatnom i državnom sektoru, ali su zbog pet ključnih razloga ipak odlučili da život sa porodicom nastave u inostranstvu, piše Blic.

Objavljeno u Radnički MS

U Bihaću je jutros zasjedala Vlada Unsko-sanskog kantona te razmatrala Informaciju o početku školske godine u osnovnim i srednjim školama na području Unsko-sanskog kantona, saopćeno je iz Vladee USK.

Objavljeno u Radnički MS