Članak je filtriran: Nedjelja, 15 Septembar 2019

Tomislav Karajica već u svojim četrdesetima slovi kao jedan od najuspješnijih u njemačkom Hamburgu, gradu od dva milijuna stanovnika. Svoj uspjeh sada želi pretočiti i u bolju suradnju s poduzetnicima u Hrvatskoj.

Prije hodanja zlatnim stubama, trebalo se na njih prvo i popeti.

Objavljeno u Atrakcije

Predsjednik Rusije u polju, lider Francuske među svinjama, a kancelarka Nemačke pozira pored krave — političari širom sveta posećuju poljoprivredne objekte u svojim državama

Poljoprivredni sektor ima ogroman značaj za procvat svake države. Nema ništa loše u tome da lideri države prate uspjehe i da su zainteresovani za probleme u ovoj oblasti.

Objavljeno u Atrakcije
Nedjelja, 15 Septembar 2019 15:37

Brutalni dekolte Nives Celzijus

Posebna gošća svečanog otvaranja Dana tartufa Zigante u Buzetu bila je Nives Celzijus, koja je plijenila pažnju dubokim dekolteom u izazovnoj haljini.

Objavljeno u Stars

 Sanju Janković (42) iz Valjeva jutros je u svojoj kući u Svieleuvi kod Koceljeve hicem iz lovačke puške ubio Petar Živanović (73).

Objavljeno u Magazin
Nedjelja, 15 Septembar 2019 15:23

Kinezi žele da grade aerodrom kod Trebinja

Kompanija "Aviejšn indastri korporejšn of Čajna" (AVIC) izrazila je interesovanje za partnerstvo sa vladom Republike Srpske u gradnji aerodroma u Trebinju.

Objavljeno u BiH
Nedjelja, 15 Septembar 2019 15:21

U mladića ispaljeno više hitaca

Dvadesetosmogdišnjak S. H. iz Doboja ranjen je jutros u dobojskom naselju Bukovica Velika kada je u njega pucao S. J. rečeno je u Policijskoj upravi u ovom gradu.

Objavljeno u BiH

Dražen Letić (46), koji je uhapšen u julu ove godine zbog sumnje da je prenosio novac za međunarodnu kriminalnu grupu na čijem je čelu Majkl Doković, osumnjičen za šverc čak 600 kilograma kokaina vrijednog 18 miliona evra, osim za ovo dijelo tereti se i da je špijunirao za hrvatsku obavještajnu službu, saznaje Blic.

Objavljeno u Atrakcije
Nedjelja, 15 Septembar 2019 15:07

HNS o Programskoj deklaraciji SDA

Hrvatski narodni sabor u BiH (HNS BiH) odbacuje ciljeve i smjer djelovanja koji su definirani u Programskoj deklaraciji SDA predstavljenoj na Kongresu stranke. Smatramo je potpuno neprihvatljivom za opstojnost i stabilnost države BiH.

Objavljeno u Politika

Udaljeno selo Ačaroli u južnoj Italiji poznato je po velikom broju starije populacije uprkos tome što većina njih puši i gojazni su, a upravo je njihova dugovječnost zagonetka koja zbunjuje naučnike.

Objavljeno u Atrakcije
Nedjelja, 15 Septembar 2019 11:07

Video prebijanja zeta Nataše Bekvalac

Sportista i zet pjevačice Nataše Bekvalac je, kako se vidi na snimku, prvo brutalno prebijen, a kada je završio na podu, jedan o muškaraca koji su učestvovali u tuči mu je prišao i, kako se pretpostavlja, izbo ga oštrim predmetom.

Objavljeno u Stars