Članak je filtriran: Subota, 07 Septembar 2019

Ključna poruka je da mi vrednujemo porodicu, utemeljenu na braku između muškarca i žene, kazao je jedan od organizatora

Objavljeno u BiH

U Socijaldemokratskoj partiji BiH danas je održano savjetovanje izabranih predstavnika ove stranke od općinskih do državnog nivoa, koje je na neki način i početak priprema SDP-a za kampanju Lokalne izbore 2020. godine, objavio je SDP.

Objavljeno u Politika
Subota, 07 Septembar 2019 15:09

HDZ: Ucjene u Predsjedništvu BiH

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH saopćila je kako je međustranački sporazum o implementaciji izbornih rezultata narušen ucjenama bošnjačkih predstavnika na nivou Predsjedništva BiH, te negiranjem okvira istog – političkim zastojem u kojem HDZ BiH nije sudjelovala i za vrijeme kojeg je pozivala na konstruktivan dijalog.

Objavljeno u Politika
Subota, 07 Septembar 2019 14:51

U Tuzli osnovana SD BiH

U Tuzli je danas osnovana nova politička partija Socijaldemokrati (SD) BiH, kojom će naredne četiri godine predsjedavati Enver Bijedić, bivši predsjednik Kantonalnog odbora SDP-a Tuzla, objavio je Avaz,

Objavljeno u Politika

Nepoznata osoba naletila je „poršeom“ na pješake na trotoaru u Berlinu, pri čemu su poginule četiri osobe, među njima i beba, prenose njemački mediji.
Nesreća se dogodila u naselju Mite.

Objavljeno u Magazin

Protiv četrdesetpetogodišnjeg I.S. iz Niša podnijeta je krivična prijava jer je u više navrata spopadao žene na ulici otkopčanih pantalona.

Objavljeno u Atrakcije

- Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović poručio je da se bez Hrvata ne može formirati nijedan nivo vlasti u BiH.

Objavljeno u Politika