Članak je filtriran: Četvrtak, 08 Oktobar 2020

Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije (HRT) Kazimir Bačić i ravnatelj RTV Herceg Bosne Stipo Galić potpisali su u četvrtak na Prisavlju ugovor o suradnji i nabavi radijskih i televizijskih programskih sadržaja između tih medijskih kuća, objavio je Index.hr.

Objavljeno u BiH
Četvrtak, 08 Oktobar 2020 18:08

Trump odbio u virtuelnu debatu s Bidenom

Komisija za predsjedničke debate u SAD-u odlučila je kako će naredna debata između predsjednika Donalda Trumpa i bivšeg potpredsjednika Joea Bidena biti održana u virtualnom formatu.

Objavljeno u Politika
Četvrtak, 08 Oktobar 2020 18:02

Izetbegović: Iznenađen sam

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH Bakir Izetbegović rekao je da je iznenađen glasanjem Kluba hrvatskog naroda za to da na sjednicu ovog doma bude uvršten prijedlog delegata Kluba srpskog naroda Dušanke Majkić da se razmatra informacija o nezakonitom i neprofesionalnom djelovanju ministra inostranih poslova u Savjetu ministara Bisere Turković.

Objavljeno u Politika

Dio članova Europskog parlamenta poslali su pismo Jeffu Bezosu u kojem su izrazili zabrinutost oko oglasa za posao "obavještajnog analitičara" koji su nedavno objavili.

Objavljeno u Radnički MS

Rad od kuće ima pozitivne i negativne strane, no najveći je problem što su mnogi bili (i još jesu) primorani raditi od kuće iako za to nemaju adekvatne uvjete.

Objavljeno u Radnički MS

Evropska komisija saopštila je danas da je potpisala ugovor sa američkom farmaceutskom kompanijom “Gilijad” o isporuci 500.000 doza lijeka “remdesivir”.

Objavljeno u Health media service
Četvrtak, 08 Oktobar 2020 10:00

Covid ključna tema debate potpredsjednika

Debatu je obilježio puno manji broj upadica, a Pence i Harris preuzeli su ulogu glasnogovornika Trumpa i Bidena.

Objavljeno u Politika

Bivši policajac Derek Chauvin, optužen za ubojstvo Afroamerikanca Georgea Floyda, pušten je na slobodu nakon što je platio jamčevinu od milijun dolara, piše u srijedu Reuters.

Objavljeno u Magazin

Iz Svjetske zdravstvene organizacije objavili su odgovore na neka od najčešćih pitanja o koronavirusu i covidu-19.

Objavljeno u Health media service

BiH i ostale zemlje zapadnog Balkana neće moći računati na evropsku pomoć u okviru investicionog paketa vrijednog devet milijardi evra, a koji je u utorak predstavio Oliver Varhelji, komesar za proširenje, ako ne bude bilo više političke volje za sprovođenje temeljnih reformi nego do sada.

Objavljeno u BiH