Članak je filtriran: Petak, 09 Oktobar 2020

Problemi u ovoj oblasti u SBK traju od 2006. godine, a lov je, proteklih godina, omogućavan privremenim dozvolama, koje je dodjeljivalo resorno kantonalno Ministarstvo

Objavljeno u Atrakcije
Petak, 09 Oktobar 2020 09:38

Zašto je 300 smrti važnije od 50.000?

Hrvatskom biologu Miroslavu Radmanu, koji ima i francusko državljanstvo, jučer je u Splitu uručeno francusko državno odličje Vitez Nacionalnog reda Legije časti.

Objavljeno u Health media service

Liječnik predsjednika SAD-a izjavio je da se Donald Trump izliječio od koronavirusa, da je nakon otpusta iz bolnice njegovo zdravstveno stanje stabilno pa bi se mogao vratiti javnim dužnostima ovu subotu.

Objavljeno u Politika

Njemački Bundesrat većinom glasova upravo je prihvatio prijedlog Vlade Njemačke o uvođenju kvote od 25 hiljada radnih dozvola na godišnjem nivou za nekvalifikovanu radnu snagu s zapadnog Balkana.

Objavljeno u Radnički MS

Đaci osnovnih i srednjih škola u Republici Srpskoj, koje su određene kao biračka mjesta, neće pohađati nastavu u školama od 16. do 20. novembra.

Objavljeno u Atrakcije

Ford, jedna od najvećih autokompanija u SAD-u danas je rekla zaposlenicima da će se produžiti rad od kuće.

Objavljeno u Radnički MS

Evropski komesar za susjedsku politiku i proširenje rekao da EU predstavlja najvećeg investitora u regiji, pa i Srbiji.

Objavljeno u Politika

Saradnici opozicione političarke danskim zastupnicima rekli da Tihanovskaja nije učestvovala na virtuelnom sastanku.

Objavljeno u Atrakcije

Donald Trump se opet obratio javnosti putem Twittera. Još uvijek zaraženi predsjednik SAD-a uputio je posebnu poruku starijim Amerikancima te usput zaprijetio Kinezima da će platiti zbog "puštanja koronavirusa u svijet".

"Mojim omiljenim ljudima na svijetu, starijima! I ja sam stariji, znam da vi to ne znate, nitko to ne zna, ne morate im reći, ali i ja sam stariji. Napredujemo u borbi s tom strašnom bolesti koju nam je poslala Kina. Kina, koja će platiti veliku cijenu zbog toga", rekao je Trump u uvodu obraćanja, prenosi Index.hr.


"Prošli tjedan bio sam jako bolestan i otišao u bolnicu..."

Nahvalio je terapiju koju je primio na liječenju u vojnoj bolnici Walter Reed i naglasio kako će uskoro biti dostupna svima, a pogotovo ljudima starije životne dobi.

"No imamo lijekove. Prošli tjedan bio sam jako bolestan i otišao u bolnicu. Uzeo sam te lijekove i bilo je nevjerojatno. Učinit ćemo ih dostupnima, odmah. Želim da dobijete istu njegu kakvu sam dobio i ja. Ti lijekovi su totalno sigurni i besplatni", istaknuo je Trump, koji nije propustio priliku bocnuti svog protivnika Joea Bidena.
"Ja sam više učinio u 47 mjeseci nego on u 47 godina"

"On samo priča, ali ništa nije učinio u 47 godina. Ja sam više učinio u 47 mjeseci nego on u 47 godina. Imao je svoju šansu, ali nije znao što učiniti. Ja znam što radim. Hvala vam, volimo vas i volimo Ameriku", zaključio je predsjednik SAD-a.

Atrakcija

Objavljeno u Politika

Proslavljeni hrvatski znanstvenik, molekularni biolog, Miroslav Radman gostovao je u HRT-ovoj emisiji Otvoreno. Komentirao je porast broja oboljelih od koronavirusa kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe.

Objavljeno u BiH