Članak je filtriran: Nedjelja, 01 Novembar 2020

Gotovo polovici ukupne populacije Slovačke uzet je bris prvog dana masovnog testiranja na covid-19 kojim vlada nastoji usporiti širenje koronavirusa i izbjeći strogi lockdown.

Objavljeno u XAttraction

Francuski predsjednik Emmanuel Macron kazao je kako razumije osjećanja muslimana prema uvredljivim karikaturama poslanika Muhammeda, naglasivši kako njegova vlada ne stoji iza tih karikatura.

Objavljeno u Political Attractions
Nedjelja, 01 Novembar 2020 11:55

Video protesta u Španiji - Madridu i Barceloni

Pogledajte haos na ulicama Španije tokom anti-lockdown protesta u Madridu i Barceloni ...

Objavljeno u XAttraction

Uprava Bosne iz Visokoga potvrdila je kako je šest njihovih rukometaša zaraženih koronavirusom nastupilo u subotu navečer u susretu 7. kola rukometne Premijer lige BiH protiv Krivaje iz Zavidovića. Bosna je izgubila utakmicu sa 31-33.

Objavljeno u News Attractions

Prema novoj anketi, gotovo tri na četiri osobe više zabrinjavaju posljedice koje će lockdown imati, nego sama zaraza Covidom-19. Mladi su daleko više zabrinuti zbog utjecaja na mentalno zdravlje, kao i hoće li izgubiti posao, navodi se u istraživanju.

Objavljeno u XAttraction
Nedjelja, 01 Novembar 2020 11:17

Haos u Španiji zbog mjera

Ulice u Španiji su se pretvorile u bojno polje tokom demonstracija koje su počele u znak protesta protiv mjera poduzetih protiv nove vrste koronavirusa, prenosi Anadolu Agency (AA).

Objavljeno u XAttraction