Članak je filtriran: Utorak, 17 Novembar 2020

Influenserka Emina Jahić bila je kandidatkinja Demokratske fronte za Gradsko vijeće Tuzla, a iako na Instagramu ima 177.000 pratilaca, na izborima je to učinilo svega 88 ljudi.

Objavljeno u Atrakcije
Utorak, 17 Novembar 2020 14:57

Tramp: Velika pobjeda u Nevadi

Američki predsjednik Donald Tramp najavio je na Twitteru pobjedu u Nevadi, a njegovi advokati navode da je u okrugu Klark, najvećem u Nevadi, odbačena šestina glasova zbog "neobjašnjivih neslaganja".

Objavljeno u Political Attractions

Vlasti pojedinih njemačkih pokrajina prijete roditeljima oduzimanjem djece zbog kršenja karantina, tvrdi dnevnik "Augsbuger Algemajne".

Objavljeno u Atrakcije

Australski premijer Scott Morrison i njegov japanski kolega Yoshihide Suga potvrdili su blisku sigurnosnu suradnju dviju zemalja uslijed sve odlučnijeg nastupanja Kine u indo-pacifičkoj regiji.

Objavljeno u Political Attractions

Sudeći prema podacima objavljenima na specijaliziranoj stranici za praćenje zaraženih koronavirusom u svijetu, worldmeters.info, Hrvatska je nakon današnje objave broja novooboljelih prestigla Kinu, gdje se virus, prema službenim podacima, prvotno i pojavio, objavio je HRT. 

Objavljeno u Atrakcije

Kandidati za odbornike koji su se reklamirali na prehrambenim artiklima, dezinfekcionim sredstvima i lijekovima privukli su pažnju tokom preidzborne kampanje, ali prema glasovima, većini se isplatila ovakva promocija.

Objavljeno u Atrakcije

Na spomenicima su na poetski način ispisani i detalji iz privatnog života pokojnika i njihove najveće mane, te zabavljaju lokalno stanovništvo.

Objavljeno u Atrakcije