Članak je filtriran: Petak, 20 Novembar 2020

Najveći krivac za poraz SDA na Lokalnim izborima u BiH prema mišljenju bivšeg člana ove stranke, Aljoše Čampare, je predsjednik stranke, predsjedništvo stranke i njeno rukovodstvo, dok za poraz u Sarajevu treba da odgovara rukovodstvo KO SDA.

Objavljeno u News Attractions

Od rujna do ožujka svake godine Rjukanci žive u sjeni. Iako na obroncima planina koje ih okružuju vide sunce, ne osjećaju ga na svojem licu...

Objavljeno u Atrakcije

Kampanja predsjednika Donalda Trumpa pokušava nagovoriti republikanske zakonodavce da interveniraju u državama u kojima je pobijedio demokratski rival Joe Biden, javlja Reuters pozivajući se na tri izvora.

Objavljeno u Political Attractions

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u četvrtak je i službeno priopćila te liječnicima poručila da ne preporučuje Gileadov Remdesivir za liječenje hospitaliziranih koronom zaraženih pacijenata.

Objavljeno u Covid Attractions

Atraktivna fotografija Natalije Garibotto privukla je brojne lajkove, no sigurno se nije nadala lajku Svete Stolice.

Objavljeno u Atrakcije

Novoizabrani američki predsjednik Joe Biden slavi 78. rođendan, a kada za dva mjeseca preuzme dužnost, bit će najstariji predsjednik SAD-a u historiji, prenosi Anadolu Agency (AA).

Objavljeno u Political Attractions

Nakon što je tokom prošle sedmice imao nekoliko ozbiljnih intervjua, bivši predsjednik SAD-a Barack Obama je na turneji povodom izdavanja knjige stigao i u Jimmy Kimmel Live, po treći put u pet godina.

Objavljeno u Atrakcije

Joe Biden danas slavi 78. rođendan. Iako još nije službeno potvrđen ni njegov prvi mandat, mnogi se već sad pitaju hoće li se natjecati i za drugi na kraju kojeg bi imao 86 godina.

Objavljeno u Political Attractions

EU želi osigurati stotine miliona doza vakcine koje razvijaju Pfizer-BioNTech i CureVac.

Objavljeno u News Attractions