Članak je filtriran: Ponedjeljak, 23 Novembar 2020

Legendarni engleski nogometaš David Beckham potvrdio je da je potpisao trogodišnji ugovor s EA Sportsom i da će njegov lik biti prisutan u računalnoj igri Fifa 21.

Objavljeno u Stars

Nakon što je u proljetnom valu epidemije bila jedna od najpogođenijih zemalja, Italija je ovih dana ponovno zemlja s najvećim brojem novozaraženih u Europi s oko 35 tisuća novih slučajeva zaraze i 700 preminulih - na dan! Iz Rima je za Dnevnik HTV-a govorio Silvije Tomašević.

Objavljeno u Magazin
Ponedjeljak, 23 Novembar 2020 13:31

Virtualne izložbe obaraju rekorde posjećenosti

Konstantna zatvaranja i diskontinuitet kulturnih aktivnosti diljem svijeta donijeli su veliko povećanje konzumacije kulture putem interneta, pa tako virtualne izložbe cvjetaju i ruše nove granice u broju izložbi i njihovih posjetitelja ograničenih koronom.

Objavljeno u Atrakcije
Ponedjeljak, 23 Novembar 2020 13:26

Imunitet na koronu 6 mjeseci, tvrdi Capak

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak izjavio je kako treba pričekati završetak kliničkih ispitivanja i sve informacije o učinkovitosti cjepiva AstraZenece i oksfordskog sveučilišta, za koje je danas objavljeno da je učinkovito 70%. Kazao je da je to preozbiljna informacija i da je AstraZeneca potom tražila demantij informacije i da se radi o 90%-noj učinkovitosti.

Objavljeno u BiH

Kineski predsjednik Xi Jinping predložio je da se putovanja nakon pandemije covida 19 obnove "globalnim mehanizmom" koji bi se bazirao na upotrebi QR koda radi utvrđivanja zdravstvenog stanja putnika, prenose britanski mediji.

Objavljeno u Magazin

Većinom su sve vezane uz pandemiju

Objavljeno u Atrakcije

Često i brzo testiranje na COVID-19 moglo bi eliminirati širenje novog koronavirusa već unutar nekoliko tjedana, tvrdi se u novoj studiji sveučilišta Harvard i Colorado.

Objavljeno u Health media service