Članak je filtriran: Subota, 07 Novembar 2020

Američki mediji AP, NBC i CNN proglasili su Joea Bidena pobjednikom američkih predsjedničkih izbora nakon što su mu dodijelili pobjedu u ključnoj državi Pennsylvaniji. Biden se oglasio na Twitteru. Zahvalio je Amerikancima što su mu ukazali povjerenje i poručio je da će biti predsjednik svih Amerikanaca.

Objavljeno u Political Attractions

Mnogi se i u subotu pitaju zašto najveći američki mediji, iako dosadašnji podaci sugeriraju da je pobjeda Joea Bidena izvjesna, ne proglase bivšeg potpredsjednika SAD-a pobjednikom ovih izbora. Neki manji mediji su Bidena već proglasili za predsjednika, no oni najveći nisu.

Objavljeno u Political Attractions
Subota, 07 Novembar 2020 12:22

Fox News napušta Trumpa?

U četvrtak navečer u Phoenixu u Arizoni Trumpovi su pristaše otvoreno uzvikivali protiv Fox Newsa, medija za koji se zadnjih pet godina smatralo da je žestoko odan predsjedniku.

Objavljeno u Political Attractions
Subota, 07 Novembar 2020 12:04

Tone voća i povrća u BiH čekaju kupce

U BiH bi zbog korona krize mogle propasti stotine tona različitih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

Objavljeno u Radnički MS

Kampanja američkog predsjednika podnijela je tužbe u nekoliko saveznih država nakon izbora održanih u utorak.

Objavljeno u Political Attractions

Premda svi glasovi nisu prebrojani, ugledni američki Business Insider proglasio je pobjednika izbora.

Objavljeno u Political Attractions

Domovinska liga, koju vodi Bernard Brščič, očito se ruga slovenskom premijeru Janezu Janši, koji navija za Trumpovu pobjedu na američkim izborima. Ubrzo nakon završetka glasanja u Sjedinjenim Državama, Janša je čak objavio da je Trump pobjednik, iako još nisu prebrojani milijuni glasačkih listića, piše slovenski tjednik Reporter.

Objavljeno u Atrakcije

Grčka se od danas ponovno zatvara kako bi se borila protiv drugog vala koronavirusa. To će trajati tri tjedna. Prema tim mjerama, Grci mogu napustiti svoje domove samo ako podnesu službeni zahtjev putem SMS-a ili mobitela i ako dobiju odobrenje.

Objavljeno u XAttraction
Subota, 07 Novembar 2020 11:35

Biden pogrešno proglašava pobjedu

Američki predsjednik i kandidat republikanaca za predsjednika SAD-a Donald Trump rekao je da njegov protivkandidat demokrata Joseph Biden ne bi trebalo da pogrešno proglašava pobjedu, piše Daily Mail.

Objavljeno u Political Attractions