Članak je filtriran: Nedjelja, 23 Februar 2020
Nedjelja, 23 Februar 2020 23:33

Ivanić: SDA treba Dodik i Dodiku treba SDA

- U naredne tri godine u BiH neće se ništa događati, sadašnja halabuka brzo će se stišati jer SDA treba Dodika i Dodik treba SDA.Ovo je rekao, bivši član Predsjedništva BiH, gostujući u Nedjeljom u 2 na HRT-u.

Objavljeno u Politika
Nedjelja, 23 Februar 2020 23:03

Plenković s Kriznim stožerom o korona virusu

Na sastanku premijera Plenkovića s ekspertnom skupinom Kriznog stožera Ministarstva razgovaralo se i o trenutnoj situaciji glede širenja virusa u susjednoj Italiji, navode iz Vlade Hrvatske.

Objavljeno u Magazin

Da u  Italiji vladaju kaos i panika, za HRT svjedočila je doktorica Nela Sršen iz sveučilišne bolnice u Padovi u kojoj je 18 zaraženih.

Objavljeno u Magazin

Stigao je i nalaz osmogodišnje djevojčice iz Italije koja je zadržana na Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu.

Objavljeno u Magazin

U hrvatskoj Vladi održan je sastanak kriznog štaba zbog koronavirusa. Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je da je osmogodišnja djevojčica iz Italije zadržana na Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu, prenose hrvatski mediji.

Objavljeno u Magazin

U Italiji iz sata u sat raste broj zaraženih koronavirusom. Prema posljednjim informacijama, zaraženo je više od 130 ljudi, virus se proširio na 5 regija.

Objavljeno u Magazin

„Imajući u vidu sadržaj odluka koje su donesene postavlja se pitanje da li su učestovanjem u odlučivanju sudije iz Republike Srpske poslale poruku da ih odluke Narodne skupštine Republike Srpske ne obavezuju ili im je „neko“ sugerisao da ipak učestvuju u odlučivanju jer se radi o „višim interesima“, kazala je danas član Predsjedništva SDS Ivanka Marković komentarišući učešće u odlučivanju sudija Ustavnog suda BiH iz Republike Srpske.

Objavljeno u Politika

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je veoma zabrinut za situaciju u Republici Srpskoj i BiH.

Objavljeno u Politika

Ministarstvo zdravstva Hrvatske napravilo je brošuru i video kako bi ljudima objasnili kako se zaštiti od zaraze

Objavljeno u Health media service

Britanski milijarder Ričard Branson predstavio je novi luksuzni kruzer kojim će moći da krstare samo stariji od 18 godina.

Objavljeno u Atrakcije