Članak je filtriran: Ponedjeljak, 24 Februar 2020

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u ponedjeljak je priopćila da se koronavirus još uvijek može suzbiti te da bi bilo preuranjeno proglasiti pandemiju, iako Covid-19 ima taj potencijal, prenosi Hina.

Objavljeno u Magazin
Ponedjeljak, 24 Februar 2020 22:22

Sedma smrt u Italiji, četvero umrlo u 24 sata

Širenje koronavirusa u Italiji poprima zabrinjavajuće razmjere. Večeras stiže vijest o još jednoj žrtvi koronavirusa. Riječ je o 62-godišnjem muškarcu s prebivalištem u Castiglione d'Adda kojem je koronavirus dijagnosticiran prije nekoliko dana.

Objavljeno u Magazin
Ponedjeljak, 24 Februar 2020 21:57

Korona prepolovila ekonomiju Kine

Kinesko gospodarstvo tijekom veljače radilo je kapacitetom manjim od 50 posto, prema zapadnim procjenama, a loše vijesti stižu iz SAD-a gdje su narudžbe poduzećima doživjele pad nezabilježen od 2009. godine
Ekonomske posljedice širenja koronavirusa iz Kine osjećaju se diljem svijeta, a u veljači su neočekivano pogodile i najveće svjetsko gospodarstvo, prema podacima londonskog IHS Markita.

Objavljeno u Magazin
Ponedjeljak, 24 Februar 2020 17:19

Zarazio se od druge osobe u bolnici

Šest osoba umrla je od epidemije koronavirusa u Italiji, javila je novinska agencija Ansa.

Objavljeno u Magazin

Austrijski diplomat i nekadašnji visoki predstavnik u BiH Volfgang Petrič (Wolfgang Petritsch) kazao je u razgovoru za "Dnevni avaz" kako je posebno zabrinut zbog cjelokupne situacije u Bosni i Hercegovini nakon još jedne političke krize, izazvane u RS, a sve zbog odluka Ustavnog suda BiH.

Objavljeno u Politika

Potpisaćemo sa Indijom sporazum o isporuci helikoptera i druge opreme čija vrijednost premašuje tri milijarde dolara, rekao je američki predsjednik Donlad Tramp na početku dvodnevne posjete Indiji.

Objavljeno u Politika
Ponedjeljak, 24 Februar 2020 12:40

Vojska i policija na ulicama u Italiji

U Italiji je umrla peta osoba od virusa korona izjavio je danas šef državne službe civilne zaštite Anđelo Boreli.

Objavljeno u Magazin

»Epidemija Covida-19 doživjela je zaokret u zadnjih 48 sati. WHO i njegove zemlje članice moraju sada razmisliti o tome da sa strategije suzbijanja prijeđu na strategiju smanjivanja štete, to jest ograničavanja negativnih posljedica daljnjeg prenošenja« virusa

Objavljeno u Magazin

U Lombardiji nema nastave, zavoreni su muzeji, ne održavaju se mise. Vrata je turistima zatvorila i milanska katedrala, a operna kuća La Scala otkazala je predstave. Nema noćnog života iza 18 sati i ne rade ni noćni barovi i diskoteke, teretane

Objavljeno u Health media service

S druge strane, možda ovo nije bizaran trend, možda je ovo novi način izražavanja instagram ljepotica. Toblerone tunel povremena je umjetnost izražavanje trokutom.

Objavljeno u Atrakcije