Članak je filtriran: Srijeda, 11 Mart 2020

Talijanski premijer Giuseppe Conte ranije danas je na svojem Facebooku najavio da će se u 21:40 obratiti javnosti s važnim informacijama. Njegovo obraćanje u kojemu je najavio nove, drastične mjere hrvatski portal Index.hr pratio je uživo.

Objavljeno u Health media service

Dvije osobe večeras su primljene na Kliniku za infektivne bolesti Univerzitetske kliničke bolnice Mostar pod sumnjom da su zaražena virusom korona.

Objavljeno u Health media service
Srijeda, 11 Mart 2020 21:22

U Francuskoj 48 umrlih od koronavirusa

Broj preminulih usljed širenja zaraze virusom korona porastao je na 48, izjavio je francuski ministar zdravlja Olivije Veran.

Objavljeno u Health media service

Broj oboljelih od virusa korona u Srbiji porastao je na 18, objavljeno je na sajtu Ministarstva zdravlja, objavile su Nezavisne.

Objavljeno u BiH

U Italiji je usljed posljedica zaraze novim tipom koronavirusa umrlo još 196 osoba, čime je ukupan broj žrtava povećan na 827, javlja Anadolija.

Objavljeno u BiH

Predsjednik SAD Donald Tramp razmišlja o proglašavanju nacionalne katastrofe kako bi se izdvojila novčana sredstva za reagovanje na brzo širenje zaraze virusom korona, izjavio je neimenovani izvor upoznat sa tim pitanjem, prenosi Srna.

Objavljeno u Politika

Takse od 100 posto nikada nisu bile prepreka dijalogu između Srbije i Kosova, jer dijaloga odavno nema, kaže premijer Kosova.

Objavljeno u Politika
Srijeda, 11 Mart 2020 18:11

Prve žrtve u Albaniji i Belgiji

U Albaniji je danas prijavljen prvi smrtni slučaj od posledica koronavirusa, saopštilo je ministarstvo zdravlja te zemlje, prenosi Srna.

Objavljeno u Health media service
Srijeda, 11 Mart 2020 18:07

I Austrija zatvara škole

U Austriji gotovo izvjesno predstoji zatvaranje škola kako bi se spriječilo širenje virusa korona, prenosi Tanjug.

Objavljeno u Health media service

Komentar njemačkog kancelara Angele Merkel da će 60 odsto populacije biti zaraženo virusom korona može da izazove paniku, rekao je danas češki premijer Andrej Babiš, javila je agencija ČTK.

Objavljeno u Politika