Članak je filtriran: Petak, 13 Mart 2020

Bill Gates, suosnivač Microsofta, odlazi iz upravnog odbora tvrtke kako bi proveo više vremena na filantropskim aktivnostima.

Objavljeno u Magazin

Španija je proglasila vanredno stanje nakon što su u toj zemlji 4.374 osobe oboljele od virusa korona.

Objavljeno u Politika
Petak, 13 Mart 2020 20:52

USA: Protestna nota ambasadoru Kine

Zhao Lijian, prvi glasnogovornik Vlade Kine i zvaničnik Ministarstva vanjskih poslova, tvrdi da je korona virus potekao iz SAD-a, prenosi Aljazeera javljanje agencija.

Objavljeno u Politika

Američki predsjednik Donald Trump proglasio je izvanredno stanje u SAD-u zbog pandemije koronavirusa.

Objavljeno u Politika

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić i premijer Republike Srpske razgovarali su danas o koronavirusu s predsjedavajućim Vijeća ministara Zoranom Tegeltijom.

Objavljeno u Health media service

U Srbiji su potvrđena još četiri slučaja zaraze virusom korona, tako da je ukupan broj zaraženih porastao na 35, saopštio je večeras ministar zdravlja Zlatibor Lončar, prenose Nezavisne javljanje agencija.

Objavljeno u BiH
Petak, 13 Mart 2020 18:10

250 umrlih u 24h Italiji

U Italiji je u jednom danu zabilježeno čak 250 novih smrtnih slučajeva od koronavirusa, službeno je objavljeno. Ukupno je dosad u Italiji tako od ovog virusa preminulo 1266 ljudi.

Objavljeno u BiH

Evropa je, osim Kine, postala epicentar globalne pandemije COVID-19, uz sve veći broj slučajeva zaraženosti i žrtava zaraze virusom korona, izjavio je generalni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus, prenosi Srna.

Objavljeno u Health media service
Petak, 13 Mart 2020 16:34

Još 5 zaraženih u RS virusom korona

Novi virus korona potvrđen je kod još pet osoba u Republici Srpskoj, saopštilo je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, objavile su Nezavisne.

Objavljeno u BiH

Iz Grada Zagreba potvrdili su kako je koronavirusom zaraženo jedno dijete iz zagrebačkog vrtića, objavio je N1.

Objavljeno u Magazin