Članak je filtriran: Nedjelja, 15 Mart 2020

Zagrebački Stožer za pripremu aktivnosti za suzbijanje širenja koronavirusa predlaže da se hitno uvedu rigorozne mjere - ograničenje rada trgovina i obustava rada ugostiteljskih objekata, uslužnih djelatnosti, teretana, sportskih i rekreacijskih centara i klubova, prenosi HRT.

Objavljeno u Magazin

Granica Srbije od večeras je zatvorena za sve osim za njene državljane koji se vraćaju iz inostranstva, diplomate i strane državljane sa boravišnom dozvolom, izjavila je predsjednik Vlade Ana Brnabić.

Objavljeno u Health media service

Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti Crne Gore donijelo je večeras nove mjere protiv širenja korona virusa.

Objavljeno u Magazin

Između Njemačke i SAD-a se razvio spor oko cjepiva za koronavirus na kojem radi njemačka tvrtka a za koje Donald Trump želi otkupiti ekskluzivnu licencu za SAD, javio je dnevnik Welt am Sonntag, prenosi Hina.

Objavljeno u Politika

Hrvatska je proglasila treći stupanj pripravnosti u obrani od koronavirusa. Razlog ulazak virusa u zdravstveni sustav. Treći stupanj znači mobilizaciju zdravstva, objavio je HRT.

Objavljeno u Magazin

Predsjednik Europskog parlamenta David Sassoli upozorio je u nedjelju da uvođenje kontrola na unutarnjim granicama šengenskog prostora zbog koronavirusa donosi više štete nego koristi ako se ne temelje na preporukama i podacima zdravstvenih vlasti.

Objavljeno u Politika

Njemačka zbog sprječavanja širenja koronavirusa od ponedjeljka zatvara granice prema Austriji, Švicarskoj i Francuskoj, javljaju njemački mediji u nedjelju, prenosi Hina.

Objavljeno u Health media service
Nedjelja, 15 Mart 2020 20:18

Vučić proglasio vanredno stanje

Srbija je od danas u ratu protiv opasnog protivnika koju mora da pobijedi. To je borba za nas, naše starije i za budućnost Srbije, kazao je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju i potom proglasio vanredno stanje u državi.

Objavljeno u Politika

U Italiji je umrlo još 368 ljudi u 24 sata, javljaju tamošnji mediji.

Objavljeno u BiH

Pacijentica iz Orašja pozitivna je na korona virus, potvrdila je za N1 Sebija Izetbegović, generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, objavio je N1.    

Objavljeno u BiH