Članak je filtriran: Nedjelja, 08 Mart 2020
Nedjelja, 08 Mart 2020 23:06

U Sloveniji 16 zaraženih koronavirusom

Slovenija provodi proporcionalne mjere za ograničenje širenja koronavirusa i djeluje po pravilima struke, kazao je Marjan Šarec, predsjednik tehničke vlade koja obavlja tekuće poslove do početka rada nove.

Objavljeno u BiH

Češki premijer Andrej Babiš pozvao je u nedjelju vladu u Rimu da zabrani svojim sugrađanima putovanja po Evropi, jer je to jedan od načina kojim se može spriječiti daljnje širenje koronavirusa u svijetu.

Objavljeno u Magazin

Portugalski predsjednik Marcelo Rebelo de Sousa otkazao je sve obveze u iduća dva tjedna i ostat će u karanteni u svojoj rezidenciji nakon što je u školi, čiji su studenti prošli tjedan posjetili predsjedničku palaču, otkriven slučaj zaraze koronavirusom, javlja Hina.

Objavljeno u Atrakcije

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da su zaustavljeni svi projekti koji su se vodili sa kineskim kompanijama, te ocijenio da će posljedice zbog virusa korona biti dramatične na ekonomije svih zemalja, javlja Srna.

Objavljeno u Politika

Stanovnici sjevera Italije probudili su se u karanteni koja je obuhvatila veliko područje bogatog sjevera. Vlada je mjere donijela nakon što je broj zaraženih skočio za gotovo 1500 u 24 sata, što je najveći dnevni porast u dva tjedna, otkako je u toj zemlji počela epidemija. Samo danas u Italiji je preminulo 133 ljudi i tako je ukupan broj narastao na 366.

Objavljeno u BiH

Širom svijeta već se nedjeljam širi histerija zbog virusa korona, ali se čini kako nigdje nije luđe nego u Australiji.

Objavljeno u Atrakcije

Od početka epidemije koronavirusa o težini situacije uglavnom govore brojke.

Objavljeno u Atrakcije

U Furlaniji-Julijskoj krajini do sada su registrirana 42 slučaja zaraze koronavirusom, a u subotu je preminula prva osoba u toj regiji od koronavirusa, prenijela je talijanska novinska agencija Ansa.

Objavljeno u Health media service
Nedjelja, 08 Mart 2020 11:28

Nijemci ne žele migrante

Većina ispitanika protiv prihvatanja maloljetnika bez pratnje, trudnica i žena s djecom sa grčkih otoka.

Objavljeno u Politika

Specijalni izaslanik SAD-a za Zapadni Balkan upozorio je na destabilizirajuće efekte 'zavedenih migranata', koji pokušavaju ući u Evropsku uniju.

Objavljeno u Politika