Članak je filtriran: Utorak, 12 Maj 2020

Senator Lindsey Graham u utorak je uveo zakonodavstvo koje će omogućiti predsjedniku Trumpu da uvede širok spektar sankcija kineskoj vladi ako odbije suradnju s međunarodnom istragom o porijeklu koronavirusa.

Objavljeno u Politika
Gostujući u popularnoj emisiji "Lejt šou", osnivač Majkrosofta najavio je novu pandemiju koja bi, prema njegovim riječima, svijet mogla da pogodi za pet godina.
 
Objavljeno u BiH

Kreator video igre za socijalnu distanciranje kaže kako se nada da će pomoći ljudima da shvate kako mogu spasiti živote u stvarnom svijetu.

Objavljeno u Atrakcije

Zbog propusta zamijene identiteta dviju pacijentica liječenih u KBC-u Split, od kojih je jedna preminula, čelni čovjek te bolnice Julije Meštrović u ponedjeljak predvečer je hrvatskom ministru zdravstva Viliju Berošu podnio ostavku.

Objavljeno u Atrakcije

Glavni ekonomski savjetnik predsjedniku Donaldu Trumpu kaže da bi Kina trebala platiti kompenzaciju za štetu uzrokovanu koronavirusom, kriveći Peking za pandemiju.

Objavljeno u Politika

Pet pacijenata oboljelih od koronavirusa izgubilo je živote u požaru koji je izbio u ruskoj bolnici, na jedinici intenzivne njege, zbog preopterećenog respiratora, javljaju agencije.

Objavljeno u BiH
Utorak, 12 Maj 2020 09:37

Talijanima 500 eura za novi bicikl

Talijanska vlada subvencionirat će građanima kupnju novog bicikla ili električnog skutera s 500 eura, objavila je ministrica prometa Paola De Micheli.

Objavljeno u Magazin

Američke agencije za kibernetičku sigurnost upozorile su da kineski hakeri pokušavaju ukrasti podatke vezane uz ispitivanja cjepiva protiv koronavirusa, navode američki mediji.

Objavljeno u BiH