Članak je filtriran: Utorak, 02 Juni 2020

Kina je zakasnila sa saopštavanjem važnih informacija o korona virusu tokom prvih dana epidemije, navodi agencija Asošijejted pres pozivajući se na dokumenta Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u koje je, kako kaže, imala uvid.

Objavljeno u BiH

Bivši član Antifa definisao je ovu radikalnu grupu kao borce za ništa drugo osim za 'propale ljevičarske socijalističke ideologije'

Objavljeno u Politika

Svakog vikenda gejše pijuckaju, plešu i razgovaraju ispred kamere s ljudima iz cijelog svijeta koje zanimaju japanski običaji i kultura...

Objavljeno u Atrakcije

Vlada Velike Britanije negirala je izvještaje da se pregled utjecaja koronavirusa na zajednicu crnaca i manjina (BAME) odgađa zbog "zabrinutosti" oko "aktuelnih globalnih događaja".

Objavljeno u BiH

Riječ je o prvom potvrđenom slučaju zaraze korona virusom u drugom najvećem slovenskom gradu nakon mjesec dana.

Objavljeno u BiH

Američki predsjednik Donald Tramp objavio je mobilizaciju pripadnika oružanih snaga kako bi zaustavio nerede i bezvlašće. Prethodno, policija, Tajna služba i vojska raščistili su okolinu Bijele kuće od demonstranata.

Objavljeno u Politika

Prema utjecajnom američkom časopisu Forbes, među 20 najsigurnijih i najboljih europskih destinacija za post korona putovanja i turizam, uvrštene su čak tri hrvatske destinacije i to Zagreb, Cavtat i Rijeka, izvijestila je Ina Rodin, direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku.

Objavljeno u Magazin

U nekim zemljama je zabranjen, u drugim se promovira njegova upotreba u liječenju covida-19 - lijek hidroksiklorokin podijelio je svijet.

Objavljeno u Health media service

Australija će prihvatiti poziv za sudjelovanje na sastanku sedam industrijskih najrazvijenijih zemalja svijeta (G7), potvrdio je u utorak, u telefonskom razgovoru s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom, australski premijer Scott Morrison.

Objavljeno u Politika
Utorak, 02 Juni 2020 08:50

HR: Kraći radni tjedan?

Mladen Novosel, predsjednik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske i Davor Majetić, direktor Hrvatske udruge poslodavaca, gostovali su u emisiji HTV-a Studio 4 i komentirali mjeru kraćeg radnog tjedna i utjecaj na gospodarstvo.

Objavljeno u Radnički MS