Članak je filtriran: Subota, 04 Juli 2020
Subota, 04 Juli 2020 12:11

Kon: Maske do proljeća

U Beogradu je 85 posto pozitivnih od onih koji se testiraju i to je snažan podatak, izjavio je za Nova.rs epidemiolog Predrag Kon i naglasio da nošenje maski nije pitanje "hoću – neću, već je pitanje obaveze koja će trajati jako dugo – sve do proljeća sljedeće godine", prenosi Fonet.

Objavljeno u Magazin
Subota, 04 Juli 2020 11:15

Trump o ultralijevom fašizmu

Američki predsjednik Donald Trump u petak je napao "bijesne gomile" koje su pokušale rušiti spomenike vođama Konfederacije i drugih povijesnih osoba upozoravajući tisuće sljedbenika na planini Rushmore da prosvjednici pokušavaju izbrisati američku povijest, prenosi Hina.

Objavljeno u Politika

U Španjolskoj nastavlja rasti broj oboljelih od koronavirusa nakon što je prije dva tjedna ukinuto izvanredno stanje, a 47 milijuna stanovnika slobodno se kreće zemljom.

Objavljeno u BiH
Subota, 04 Juli 2020 10:55

Rad od kuće: Prednosti i mane

Rad od kuće ima pozitivnih strana, ali i onih koje nisu tako pozitivne, rekao je arhitekt i dizajner interijera Damjan Geber u HRT-ovoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska.

Objavljeno u Radnički MS

Razvijene države su željele zajednički raditi na proizvodnji važnih medikamenta i vakcina. No sada se rasplamsao spor oko mogućeg lijeka protiv korone Remdesivira. Proizvođač Gilead Sciences zadovoljno trlja ruke.

Objavljeno u BiH