Članak je filtriran: Četvrtak, 13 Avgust 2020

Zbog Trumpovih carina i trgovinskog rata šef Foxconna smatra da su završeni dani u kojima je Kina bila svjetska tvornica.

Objavljeno u Radnički MS

Kabina za bus-stajalište namijenjena zaštiti putnika od monsunskih kiša, ljetnih vrućina i koronavirusa COVID-19 postavljena je na autobusnoj stanici u Seulu 12 avgusta.

Objavljeno u BiH
Četvrtak, 13 Avgust 2020 13:23

Pompeo o Kini i 5G mreži, Janša o komunizmu

Američki državni sekretar Majk Pompeo posetio je danas Sloveniju u okviru mini evropske turneje i tom prilikom ponovio je da se plima okreće protiv Kineske komunističke partije koja pokušava da kontroliše ljude i druge ekonomije, dok je slovenački premijer Janez Janša rekao da se ta zemlja bez SAD ne bi oslobodila komunističkog režima.

Objavljeno u Politika

Skulptura je predstavljena prijateljima i porodici na zabavi u subotu

Objavljeno u Atrakcije

Virus korona povezan je s nastankom potencijalno fatalnih ugrušaka u krvi. Sada istraživači smatraju da su otkrili kako oni nastaju, što bi potencijalno moglo dovesti do efikasnijeg liječenja.

Objavljeno u Health media service

Vlasnici restorana u Pensilvaniji planiraju „revoluciju“ protiv mjera ograničenja zbog coronavirusa od strane guvernera iz Demokratske partije.

Objavljeno u Magazin
Četvrtak, 13 Avgust 2020 10:46

5G: Pompeo u Sloveniji

Pompeo i Logar potpisat će popodne <meričko-slovensku izjavu o sigurnosnim uvjetima za uspostavljanje mreže tehnologije G5.

Objavljeno u Politika

Sjedinjene Američke Države (SAD) su izvijestile da je Iran zadržao tanker u blizini Hormuškog tijesnaca, javlja Anadolu Agency (AA).

Objavljeno u Politika

Tokom rutinskog pregleda piletine uvezene iz Brazila u Kinu, otkriven je koronavirus, saopštile su kineske vlasti.

Objavljeno u BiH

20 ureda pretvorilo se u 2.000 pojedinačnih podsustava za post-Covid model rada

Objavljeno u Radnički MS