Članak je filtriran: Petak, 21 Avgust 2020

Zar nije bilo dovoljno vidjeti iskustvo iz Njemačke i vijest o tome da je virus ušao u 37 škola u Njemačkoj da bi se preduprijedilo da škole postanu novi klasteri.

Objavljeno u BiH

Turska je u Crnom moru pronašla najveće zalihe prirodnog gasa u svojoj historiji, kazao je danas predsjednik ove države Recep Tayyip Erdogan, prenosi agencija Anadolija

Objavljeno u Politika

U 37 škola u Berlinu dio đaka ili osoblja nalazi se u karantinu jer su oboljeli od kovid-19, navodi dnevnik "Berliner Cajtung".

Objavljeno u Radnički MS

Prizor sa bazenskog partija u Wuhanu / Foto Reuters

Objavljeno u Atrakcije

Sindikati u Hrvatskoj su zatražili da se razgovara i o plaćanju režijskih troškova radnicima koji rade od kuće. U Švicarskoj je sud presudio u korist radnika koji je tražio da tvrtka u kojoj radi sudjeluje u plaćanju njegovih režijskih troškova

Objavljeno u Radnički MS

Zdravstvene vlasti u Pekingu ukinule su obavezu nošenja maski na otvorenom nakon što u glavnom gradu Kine već 13 dana uzastopno nije bilo novih slučajeva zaraze virusom korona.

Objavljeno u BiH

Jučer je u Hrvatskoj objavljen rekordan broj novozaraženih koronavirusom - 255. To nije loše, jer sada imamo nekoliko novih spoznaja koje smo stekli u posljednjih nekoliko tjedana, rekao je ugledni znanstvenik i član Znanstvenog savjeta Vlade RH prof. dr. sc. Gordan Lauc u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

Objavljeno u Magazin
Petak, 21 Avgust 2020 09:03

Kako zakonski urediti rad od kuće?

Sindikati i poslodavci od Vlade Hrvatske traže jasna pravila i zakonsko uređivanje rada od kuće. Naime, zbog epidemije brojne su tvrtke prešle na djelomičan rad od kuće. Poslodavci žele fleksibilnost, a sindikati stroža pravila za tvrtke.

Objavljeno u Radnički MS