Članak je filtriran: Utorak, 25 Avgust 2020

Nezadovoljstvo radom i odlukama Nacionalnog štaba Civilne zaštite Hrvatske već duže vrijeme tinja u javnosti.

Objavljeno u BiH

Španjolska planira uključiti vojsku kako bi ojačala svoju borbu protiv Covida-19, najavio je premijer Pedro Sanchez tijekom konferencije za medije.

Objavljeno u Politika

Upravni odbor Agencije za bankarstvo FBiH usvojio je odluku o privremenim mjerama koje banke primjenuju za oporavak od negativnih ekonomskih posljedica uzrokovanih virusom COVID-19. Ista odluka donesena je i za mikrokreditne organizacije i leasing društva, koja posluju pod nadzorom Agencije za bankarstvo FBiH (FBA).

Objavljeno u Radnički MS

Tegnell i njegova strategija podijelili su društvo, kako u Švedskoj, tako i izvan nje

Objavljeno u BiH

Pandemija koronavirusa i dalje se širi, no rast broja novozaraženih i smrti u svijetu usporava, s iznimkama jugoistoka Azije i istočnog Mediterana, objavila je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO).

Objavljeno u BiH

Britanski epidemiolog i jedan od savjetnika britanske vlade rekao je kako više nikada ne smijemo djeci zabraniti igru i odlazak u školu, a komentirao je kako bi trebala izgledati borba protiv koronavirusa, piše Express.co.uk.

Objavljeno u Health media service

Profesor Mark Walport član je Znanstvene savjetodavne skupine za krizne situacije (SAGE) britanske vlade i njezin bivši šef, a tvrdi da ne samo da se novog koronavirusa nećemo riješiti, već ćemo se redovito protiv njega morati cijepiti, piše Science Focus.

Objavljeno u Magazin