Članak je filtriran: Ponedjeljak, 14 Septembar 2020
Ponedjeljak, 14 Septembar 2020 22:06

Kako bi danas izgledala legendarna "ajkula"

Citroenov klasik DS ne proizvodi se već 45 godina, ali i dalje važi za jedan od najljepših automobila u istoriji.

Objavljeno u Atrakcije

Ljudi koji su odbili da nose maske tokom pandemije korona virusa kažnjeni su tako da kopaju grobove za one koji su umrli od Kovida-19 u indonežanskoj provinciji Istočne Jave.

Objavljeno u Atrakcije

Čelnici Evropske unije poručili su kineskom predsjedniku Xi Jinpingu danas da ubrza pregovore o zaključenju ulaganja Kina-EU, rekla je njemačka kancelarka Angela Merkel, dodajući da konkurencija s Kinom mora biti fer.

Objavljeno u Politika

Čelnik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus upozorio je danas kako COVID-19 nije posljednja pandemija, te pozvao na političko i finansijsko investiranje u sprečavanje pandemija.

Objavljeno u Magazin

Temeljem Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. Ministarstva znanosti i obrazovanja Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te procjene epidemiološke situacije na području Istarske županije Stožer civilne zaštite Istarske županije uz suglasnost Stožera civilne zaštite gradova i općina Istarske županije, te osnivača škola, donio je odluku da svi učenici i nastavnici tijekom nastave u učionici nemaju obvezu nošenja zaštitne maske.

Objavljeno u Magazin

Napredak u pregovorima o ulaganjima i trgovini unatoč sve većim napetostima glavni je cilj sastanka čelnika Europske unije i Kine koji će se održati putem video konferencije, piše France Presse.

Objavljeno u Politika

Promjene koje očekuju potrošače u Europskoj uniji najavila je europska zastupnica Biljana Borzan. Novim zakonskim prijedlozima zabranit će se programirani kvarovi uređaja nakon isteka jamstva.

Objavljeno u Radnički MS

Otkazivanje rujanske plenarne sjednice Europskog parlamenta u Strasbourgu, koja se ondje nije održala šest mjeseci, ponovno je potaknulo bojazni da bi taj grad na istoku Francuske mogao izgubiti status europske prijestolnice, piše France Presse.

Objavljeno u Politika

Okončan je sastanak delegacija HDZ-a BiH i HDZ-a Republike Hrvatske u centrali HDZ-a BiH, predvođenih predsjednicima Draganom Čovićem i Andrejom Plenkovićem.

Objavljeno u Politika

Video obraćanje Netanyahua biće prikazano tokom svečane jevrejske novogodišnje ceremonije.

Objavljeno u Politika