Članak je filtriran: Srijeda, 16 Septembar 2020

U danu kada se treba sastati sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem. član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uspio je potpuno razgolititi zagrebačku posjetu izjavom da će tražiti da Predsjedništvo BiH oda počast minutom šutnje osuđenom ratnom zločincu Momčilu Krajišniku, piše Atrakcija.net.

Objavljeno u Atrakcije

Susret stranačkih predsjednika Bakira Izetbegovića (SDA) i Dragana Čovića (HDZ BiH), održan je danas u Sarajevu, a tema je bila Izborni zakon. Pomaka nije bilo, a lider SDA je rekao da očekuje ''da HDZ odustane od mehanizama kojim zaustavlja popunjavanje Ustavnog suda Federacije i formiranja vlada''.

Objavljeno u Politika
Srijeda, 16 Septembar 2020 10:38

"Zvao me Milanović, ne znam hoću li otići"

Lider SDA Bakir Izetbegović, nakon sastanka sa Draganom Čovićem, liderom HDZ-a, obratio se javnosti, rekavši da ga je zvao predsjednik Hrvatske Zoran Milanović i rekao mu za posjetu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Objavljeno u Politika

Kina cijepi desetke tisuća svojih građana eksperimentalnim cjepivom protiv novog koronavirusa te je privukla pažnju međunarodne javnosti usprkos zabrinutostima stručnjaka glede sigurnosti cjepiva koja nisu prošla uobičajene faze ispitivanja.

Objavljeno u Health media service
Srijeda, 16 Septembar 2020 09:26

Melania Trump u Sevnici ponovno dobila kip

Brončana skulptura američke prve dame Melanije Trump u prirodnoj veličini otkrivena je usred polja blizu njezine rodne kuće u Sevnici te je zamijenila drveni kip koji je ranije ondje postavljen, no zapaljen je i uništen u srpnju.

Objavljeno u Atrakcije

Moraju se načiniti ustupci kako bi mladi i stariji sudjelovali u društvenom životu, istaknuo je Ryan.

Objavljeno u Health media service

Zvanični Teheran reagirao na istup američkog predsjednika Trumpa koji je prijetio Iranu zbog planova osvete Soleimanija.

Objavljeno u Politika

Kompletna irska vlada nalazi se u samoizolaciji, a parlament je suspendovan nakon što je ministar zdravlja izvijestio da se ne osjeća dobro.

Objavljeno u BiH
Srijeda, 16 Septembar 2020 08:42

Tišim govorom protiv korone

Tišim govorom zrakom se raspršuje manje virusa te se tako smanjuje njegovo širenje, što u vrijeme pandemije koronavirusa može biti važno u visokorizičnim zatvorenim prostorima poput bolnica ili restorana, utvrdili su američki znanstvenici.

Objavljeno u Magazin
Srijeda, 16 Septembar 2020 08:35

Vakcina za nekoliko tjedana

Američki predsjednik Donald Trump rekao je da bi SAD moga imati vakcinu za tri ili četiri tjedna, dok neki američki javnozdravstveni dužnosnici apeliraju na oprez zbog ubrzanog postupka.

Objavljeno u Politika