Članak je filtriran: Četvrtak, 17 Septembar 2020

Bečki sajamski centar “Austria Center Wien” provodi jedinstveni pilot-projekt, brze testove na koronavirus na ukupno 3.000 volontera, studenata Ekonomskog fakulteta u Beču.

Objavljeno u Radnički MS

Završene su redovna i dvije vanredne sjednice Predsjedništva Bosne i Hercegovine. Odgođena je rasprava o Kosovu za neku od narednih sjednica, a ambasada BiH u Izraelu ostaje u Tel Avivu.

Objavljeno u Politika

Globalni ekonomski oporavak od krize koju je izazvala pandemija virusa korona može da traje do pet godina, izjavila je danas glavna ekonomistica Svjetske banke Carmen Reinhart.

Objavljeno u Radnički MS
Četvrtak, 17 Septembar 2020 11:10

Milanović o Dodikovom posjetu Zagrebu

Na poziv osnivača klimatske inicijative posvećene podizanju svijesti o klimatskoj krizi i hitnoj potrebi za djelovanjem predsjednika Republike Austrije dr. Alexandera Van der Bellena i bivšeg guvernera američke savezne države Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će danas na Austrian World Summitu u Beču, objavila je N1.

Objavljeno u Politika

Štab za vanredne situacije Novog Pazara odlučno je danas demantovao navode na društvenim mrežama da su poručeni limeni mrtvački sanduci za djecu.

Objavljeno u BiH

Studija objavljena u magazinu Brain, Behavior and Immunity pronalazi kako više od pola osoba koje su se oporavile od bolesti COVID-19 kasnije pate od mentalnih poremećaja poput depresije i PTSP-a.

Objavljeno u Health media service

Bivša ministrica vanjskih poslova Hrvatske Vesna Pusić kazala je za N1 kako je jučerašnja posjeta člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika Zagrebu "neobična" te da nije jasno koga je Dodik osim sebe i svoje politike tamo predstavljao.

Objavljeno u Politika

Je li Hrvatska zabila sebi još jedan autogol, u odnosima s BiH (uz Sloveniju), najvažnijom zemljom u svom okružju? No, to je već postala bizarna tradicija, još od vremena Franje Tuđmana i nesretne Herceg-Bosne, piše jutros na Jutarnji.hr.

Objavljeno u Politika

Glavna je zvijezda događaja bio set za virtualnu stvarnost - Oculus koji je dobio novu inačicu, ali i najava partnerstva s popularnim proizvođačem sunčanih naočala Ray-Ban koje bi trebalo rezultirati naprednim pametnim naočalama.

Objavljeno u Atrakcije
Četvrtak, 17 Septembar 2020 10:09

Zagreb: 49 djece zaraženo, 400 u samoizolaciji

U zagrebačkim vrtićima i školama zaraženo 49 djece i 21 djelatnik, preko 400 u samoizolaciji

Objavljeno u BiH