Članak je filtriran: Srijeda, 23 Septembar 2020

Ruski predsjednik Vladimir Putin održao je govor tijekom virtualne generalne skupštine UN-a te istaknuo potrebu za sastankom na najvišoj razini na temu zajedničkih globalnih napora u razvoju cjepiva protiv COVID-19.

Objavljeno u Politika

Nakon što su bečke vlasti u avgustu za putnike povratnike iz Hrvatske prvi put dozvolili upotrebu korona-testova grgljanjem, Austrijsko ministarstvo za obrazovanje, nauku i istraživanje je u saradnji sa Gradom Bečom sada ove testove uvela i u sve bečke škole.

Objavljeno u Health media service

Na Facebooku su osvanule slike izbornih plakata kojima je teško naći konkurenciju.

Objavljeno u Atrakcije

Predsjednik Irana govorio nakon sastanak Vijeća ministara u Teheranu te kritizirao nove sankcije SAD-a.

Objavljeno u Politika
Srijeda, 23 Septembar 2020 10:45

Uredski poslovi odlaze u historiju (video)

Zbog pandemije korona virusa, mnoge su kompanije uvele rad od kuće. Stručnjaci ukazuju da to ima prednosti, od smanjenja zagađenja u gradovima, do manje stresa za radnike. Vlada Walesa u tom smjeru preduzima i konkretnije korake.

Objavljeno u Radnički MS

U svojevrstan politički skandal u Sloveniji razvio se događaj kojim je slovenski olimpijski odbor (OKS) u ponedjeljak navečer obilježio veliki uspjeh biciklista Primoža Rogliča i Tadeja Pogačara na Tour de Franceu, jer uzvanici na okupljanju nisu nosili maske.

Objavljeno u Magazin

Japanska tvrtka Fujifilm objavila je u srijedu da je njezin lijek Avigan, već odobren za tešku grupu, omogućio "statistički značajno" smanjenje vremena ozdravljenja pacijenata oboljelih od covida-19

Objavljeno u Health media service

Naftom bogata Norveška najavila je veliki projekt koji bi trebao značajno povećati podzemne kapacitete za skladištenje plinova štetnih po okoliš.

Objavljeno u Atrakcije

Američki predsjednik Donald Tramp zapitao je zašto je njegov protivkandidat na predstojećim predsjedničkim izborima Džo Bajden "potrošio sav taj novac na plastične operacije, kada sakriva lice maskom".

Objavljeno u Atrakcije
Srijeda, 23 Septembar 2020 08:32

Restrikcije za Pariz

Raspodjela azilanata u Europi "neće ići", rekao je austrijski kancelar Sebastian Kurz u utorak u ekskluzivnom intervjuu za AFP, uoči predstavljanja velikog projekta reforme sustava azila Europske komisije.

Objavljeno u Magazin