Članak je filtriran: Ponedjeljak, 07 Septembar 2020

Bečka državna opera ponovno otvara vrata svim ljubiteljima klasične glazbe premijerom opere "Madama Butterfly" Giacoma Puccinija uz stroga pravila zdravstvene zaštite i uz upute novog ravnatelja koji posjetitelje moli da tijekom i nakon izvedbe ne izvikuju "bravo" ili "buuu", već da samo snažno zaplješću izvođačima.

Objavljeno u Magazin

Pitanje jesu li čelnici Srbije i Kosova znali što potpisuju u Washingtonu, gdje su se obvezali da će otvoriti veleposlanstva u Jeruzalemu, treba postaviti njima, Europska unija o tome nije bila obaviještena, izjavio je glasnogovornik Komisije Peter Stano.

Objavljeno u Atrakcije
Ponedjeljak, 07 Septembar 2020 12:50

NSRS podržala vitalni nacionalni interes Dodika

NSRS je dvotrećinskom većinom podržala izjavu Člana Predsjendištva BIH Milorada Dodika kojom se potvrđuje da je odluka donesena bez konsenzusa na sjednici Predsjedništva BiH, održanoj 27. avgusta 2020, veoma štetna po vitalne interese Republike Srpske.

Objavljeno u Politika

Sastanak srpske i kosovske delegacije sa predsjednikom SAD, Donaldom Trampom, i dalje je tema koja ne napušta javni prostor. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić meta je ismijavanja na društvenim mrežama, a o tome pišu i njemački mediji.

Objavljeno u Politika

Kad je epidemija koronavirusa izbila u proljeće, pred poduzetnicima se pojavilo bezbroj pitanja. Treba li rezati plaće, otpuštati, tražiti nove izvore prihoda, zaustavljati projekte i odgađati investicije? Ili, nastaviti po planovima, prilagođavajući se ‘novom normalnom’?

Objavljeno u Radnički MS

Na bilateralnom sastanku u Briselu premijer Kosova Abdullah Hoti i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izdali su zajedničku izjavu kojom potvrđuju da im je integracija u EU i nastavak dijaloga između Prištine i Beograda visoki prioritet.

Objavljeno u Politika

Ruždija Šabotić, novinar iz Novog Pazara, danima je sa ostalim građanima okupljenim oko Incijative slobodnih građana Novog Pazara protestovao ispred uprave Opšte bolnice Novi Pazar, da bi jutros, kao što je i najavljivao, počeo štrajk glađu, piše Nova.rs

Objavljeno u BiH

Dio kompanija izlazi u susret zaposlenicima s djecom koji rade od kuće, no ne odobravaju svi povlastice koje imaju te ih se proziva za neučinkovitost.

Objavljeno u Radnički MS

Liječnici se slažu u tome da se "nakon deset dana smanjuje vjerojatnost da je pacijent zarazan".

Objavljeno u Health media service

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je da će danas uputiti zahtjev Predsjedništvu da BiH premjesti Ambasadu BiH iz Tel Aviva u Jerusalim.

Objavljeno u Politika