Članak je filtriran: Ponedjeljak, 18 Januar 2021

Direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adanom Gebrejesus izjavio je danas da je svijet na ivici "katastrofalnog moralnog neuspjeha" u vezi sa distribucijom vakcina protiv Covida-19.

Objavljeno u Covid Attractions

Australija ove godine možda neće u potpunosti otvoriti svoje međunarodne granice, čak i ako većina stanovništva bude cijepljena protiv covda-19, izjavio je u ponedjeljak australski zdravstveni dužnosnik, iako ta država trenutno nema ni jedan lokalni slučaj covida-19.

Objavljeno u Political Attractions
Ponedjeljak, 18 Januar 2021 10:41

Kina: Pompea je "bogomoljka"

Kina je usporedila odlazećeg američkog državnog tajnika Mikea Pompea s bogomoljkom u živopisnoj osudi zadnjeg kruga američkih sankcija izazvanih masovnim uhićenjima prodemokratskih aktivista u Hong Kongu.

Objavljeno u Political Attractions
Ponedjeljak, 18 Januar 2021 10:36

Hrvatska uvodi COVID putovnicu?

Goleme gubitke imat će ove sezone sve zemlje koje se oslanjaju na zimski turizam. Najpoznatija europska skijališta su prazna. No, ima ih i otvorenih, i to u hrvatskom najbližem susjedstvu, objavio je HRT.

Objavljeno u Radnički MS
Ponedjeljak, 18 Januar 2021 10:31

Filipović: Online predstave su strašna stvar

Kulturna scena suočena je s novim izazovima. Za neke su protekli mjeseci bili posebno inspirativni i kreativni jer najvažnije je neodustati i pronaći pozitivnu energiju, a nju sa sobom uvijek nosi i donosi gost Federacije danas glumac Tarik Filipović.

Objavljeno u Stars
Ponedjeljak, 18 Januar 2021 10:14

Gdje odlazi Trump nakon što napusti Washington?

Još uvijek aktuelni Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump ove sedmice napušta Bijelu kuću i Washington, a mediji u toj zemlji već nagađaju gdje će Trump provesti prve dane nakon završetka mandata.

Objavljeno u Political Attractions