Članak je filtriran: Srijeda, 20 Januar 2021

Dizajner iz Holandije Indi Melink predstavila je rodno neutralni špil karata, ali je njena vizija političke korektnosti na interentu izazvala lavinu podrugljivih i negativnih komentara.

Objavljeno u News Attractions

Mnogo je gafova i šokantnih odluka zabilježeno okom kamere tokom četiri godine vladavine sada već odlazećeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa.

Objavljeno u Political Attractions

Nova studija američkih znanstvenika predviđa da će SARS-CoV-2, virus koji uzrokuje covid-19 s vremenom postajati sve manje zarazan te će se pojavljivati sezonski, zajedno s ostalim patogenima iz obitelji koronavirusa koji uzrokuju blage prehlade.

Objavljeno u Covid Attractions

Njemačka kancelarka Angela Merkel i premijeri njemačkih saveznih pokrajina dogovorili su produljenje aktualnih mjera zatvaranja do sredine veljače i uvođenje nekih novih poput obveze nošenja medicinskih zaštitnih maski u trgovinama i javnom prijevozu.

Objavljeno u XAttraction

"Moji prijatelji", "Dragi moji Amerikanci" - tako je bivši američki predsjednik Franklin Delano Roosevelt započinjao svoja obraćanja na radiju, svom glavnom komunikacijskom kanalu s Amerikancima. Gotovo devet desetljeća kasnije i s procvatom društvenih mreža, svaki tvit predsjednika Donalda Trumpa postajao je vijest.

Objavljeno u Political Attractions
Srijeda, 20 Januar 2021 10:06

Danas inauguracija Joea Bidena

Dan je inauguracije novog američkog predsjednika Joea Bidena. Biden će preuzeti vlast od Trumpa na kojega kritičari svaljuju krivnju zbog toga što SAD ima najviše na svijetu umrlih od covida-19.

Objavljeno u Political Attractions

Joe Biden danas će na svečanoj inauguraciji u Washingtonu prisegnuti za 46. predsjednika Sjedinjenih američkih država.

Objavljeno u Political Attractions