Članak je filtriran: Petak, 22 Januar 2021
Petak, 22 Januar 2021 12:41

Ogroman pad prihoda Trumpovih hotela

Prihodi najpoznatijih hotela bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa pali su prošle godine, kada je pandemija covida-19 snažno pogodila gospodarstvo, pokazuje financijsko izvješće objavljeno u srijedu, posljednjeg dana njegova mandata.

Objavljeno u XAttraction

Nedugo prije nego što je Joe Biden položio prisegu kao 46. predsjednik Sjedinjenih Država, Dave Hayes - dugogodišnji QAnonov influencer koji sebe naziva Praying Medic – na desničarskoj platformi društvenih medija Gab objavio je fotografiju tamnih olujnih oblaka koji se skupljaju nad američkim. "Kakvo prekrasno crno nebo", napisao je svojim 92.000 sljedbenika, dodajući emoji udara groma, piše The Guardian.

Objavljeno u Political Attractions
Petak, 22 Januar 2021 12:33

Biden donio 10 Covid uredbi

Američki predsjednik Joe Biden potpisao je u četvrtak deset uredbi kojima pojačava borbu protiv pandemije koronavirusa koja je opustošila SAD, prenose agencije.

Objavljeno u Political Attractions

Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen najavila je u petak uvođenje nove oznake na epidemiološkoj karti Europe, tamno crvene zone iz kojih bi se putnici prije odlaska morali testirati, a po dolasku na odredište ići u karantenu.

Objavljeno u Political Attractions

Oko 40 milijuna ljudi pratilo je inauguraciju demokrata Joea Bidena na dužnost američkog predsjednika na šest TV mreža, prema podacima Nielsena objavljenim u četvrtak, što je porast od 4 posto prema broju gledatelja koji je pratio polaganje prisege Donalda Trumpa prije četiri godine.

Objavljeno u Political Attractions