Članak je filtriran: Srijeda, 20 Oktobar 2021

Prije same konferencije za medije umirovljeni kapetan američkog ratnog zrakoplovstva Robert Salas izrazio je nadu da će američka vojska "dati svoj komentar te konačno početi izlaziti u susret javnosti i odgovarati na pitanja o incidentima" o kojima su on i njegovi kolege govorili na samoj konferenciji. Salas, koji je sad dio organizacije Paradigm Research Group, zajedno je s drugim kolegama govorio o tome kako izvanzemaljci ometaju nuklearna testiranja.

Objavljeno u Atrakcije

Ruski redatelj Klim Šipenko rekao je u utorak da je spreman snimiti film na Mjesecu pa čak i na Marsu nakon što je 12 dana proveo snimajući na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS), na putovanju koje je izmijenilo njegove ideje o mogućnostima filma.

Objavljeno u Atrakcije

U skladu s poslovnim planom koji uključuje izradu "metaversea", nove AR i VR komunikacijske platforme i društvene mreže, Facebook bi navodno trebao promijeniti ime i napraviti potpuni rebranding

Objavljeno u XAttraction
Srijeda, 20 Oktobar 2021 10:12

Vučić "uvjerava" u Otvoreni Balkan

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "Otvoreni Balkan" prilika da svi mogu da zarađuju više, te da ne vidi smisao njegovog odbijanja i da nije čuo nijedan argument protiv toga.

Objavljeno u Political Attractions

Prvog dana redovnog dvodnevnog zasjedanja VSTS-a, članovi su odlučivali o žalbi Gordane Tadić na odluku Drugostepene disciplinske komisije.

Objavljeno u News Attractions

Poslanik u NSRS Nebojša Vukanović na svom je blogu objavio novi tekst posvećen opasnim avanturama u koje se upušta i jednostranim potezima koje najavljuje lider SNSD-a i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, pod nazivom "Kud sada srljati sam, bez Rusije, Srbije i nekog oslonca?".

Objavljeno u e-sajam

Fondacija Bill i Melinda Gates najavila je danas da će se uložiti do 120 milijuna dolara da bi se siromašne zemlje olakšale pristupom tabletama za liječenje Covida-19, tretmanom koji vjeruje da obećava u suzbijanju pandemije.

Objavljeno u News Attractions

Grad rekordne veličine pao je širom istočne obale Australije, a komadi leda veći od grejpfruta padali su i u dijelove države Queensland, objavljeno je danas iz Meteorološke službe.

Objavljeno u Atrakcije

Moskva pokušava prinuditi Njemačku da dopusti da baltički gasovod Sjeverni tok 2 bude pušten u pogon, izjavila je čelnica njemačke stranke Zeleni Annalena Baerbock.

Objavljeno u Political Attractions
Srijeda, 20 Oktobar 2021 08:43

Dodiku pokazati ko je jači - Bugajski

Samo uz dosljedno i istrajno angažiranje SAD-a, jer je EU izgubila velik dio svoje moći u rješavanju balkanskih sporova, postoji neka šansa za rješenje krize, kaže američki ekspert.

Objavljeno u Political Attractions