Članak je filtriran: Subota, 23 Oktobar 2021

Ono što će danas Dodik reći Vučiću sigurno neće biti prava istina o stvarnom stanju, koju bi predsjednik Srbije trebao da zna. On mu je sigurno neće saopštiti, kaže Mirko Šarović, predsjednik SDS.

Objavljeno u News Attractions

Pištolj iz kojeg je glumac Alec Baldwin pucao na setu i ubio ženu dodao je pomoćnik režisera koji mu je rekao da je siguran, pokazuju sudski zapisi. Neimenovani pomoćnik režisera nije znao da rekvizit sadrži bojevu općinu, a istaknuo je da je nenapunjen, stoji u zapisima.

Objavljeno u XAttraction

Pružena je puna podršku ministru odbrane Bosne i Hercegovine Sifetu Podžiću, te naglašeno da će DF insistirati na institucionalnom odgovoru na krizu prouzrokovanu nelegalnim djelovanjem kadrova stranke SNSD

Objavljeno u News Attractions

- Dodik danas putuje u Beograd na pokajanje kod predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, navodeći da bi to moglo biti ključno za rasplet najnovije krize, ali je pitanje kakav će biti ishod sastanka, kakve će biti izjave za javnost a kakvi potezi na terenu...

Objavljeno u Political Attractions

Razgovor traži i visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt.

Objavljeno u Political Attractions

Na dnevnom redu Kolegija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, a kasnije i na proširenom kolegiju ovog Doma naći će se zahtjev Visokog predstavnika Christiana Schmidta da se obrati poslanicima potvrdio je ovo za N1 predsjedavajući Kolegija Denis Zvizdić.

Objavljeno u Political Attractions