Članak je filtriran: Utorak, 26 Oktobar 2021

U Zagrebu je održan sastanak Zorana Milanovića i Milorada Dodika.

Objavljeno u Political Attractions

Predsjedavajući Predstavničkog doma BiH Deniz Zvizdić obratio se javnosti nakon održanog kolegija.

Objavljeno u Political Attractions

U New Yorku, u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) otvorena je izložba na kojoj su predstavljena preinačena poznata umjetnička djela kojima se željelo ukazati na prava osoba s invaliditetom.

Objavljeno u Atrakcije

Mark Zuckerberg "ima jednostranu kontrolu nad tri milijarde ljudi" zbog svoje neprikosnovene pozicije na vrhu Facebooka, rekla je zviždačica Frances Haugen zastupnicima pozivajući na hitnu vanjsku regulativu kako bi se obuzdalo upravljanje tehnološkom tvrtkom i smanjila šteta koja se nanosi društvu .

Objavljeno u XAttraction
Utorak, 26 Oktobar 2021 10:42

EU kazne za entitet i pojedince - Grošelj

Očekujem, zajedno sa grupom kolega, da Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit i evropski komesar za spoljnu politiku i bezbjednost Žozep Borelj reagiraju na način da spriječe destabilizaciju Bosne i Hercegovine...

Objavljeno u Political Attractions

Rusija je zabrinuta nepovoljnim trendom razvoja situacije u BiH i poziva da se obustavi destruktivno miješanje u poslove ove zemlje, saopštilo je Ministarstvo vanjskih poslova Rusije.

Objavljeno u Political Attractions

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da apsolutno vjeruje u mogućnost dogovora s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem o reformi Izbornog zakona BiH.

Objavljeno u Political Attractions