Članak je filtriran: Četvrtak, 20 Januar 2022

Zvizdić podsjeća kako nikad nismo mogli čuti da Rusija zvanično podržava secesionističku politiku Milorada Dodika – uvijek su govorili da podržavaju teritorijalni integritet i suverenitet BiH, uz dodatak u vezi s dva entiteta i tri konstitutivna naroda i dogovoru među njima.

Objavljeno u Political Attractions
Četvrtak, 20 Januar 2022 10:10

Instagram uvodi pretplatu

Kreatori koji to žele moći će uskoro uvesti pretplatu za pristup određenom dijelu sadržaja po cijeni od 0,99 do 9,99 dolara.

Objavljeno u News Attractions

Na društvenim mrežama su reagovali Emir Suljagić, direktor Memorijalnog centra Srebrenica i Ćamil Duraković, bivši načelnik općine Srebrenica

Objavljeno u Political Attractions

Producent Beatlesa George Martin potpisao je ugovor s legendarnim rock bendom na njihovim počecima više zbog toga što su bili simpatični nego zbog njihove glazbe, otkrio je jednom, a njegov sin snimku je objavio na Twitteru u srijedu.

Objavljeno u XAttraction

Zlostavljanje, u bilo kojem obliku, ne bi trebalo biti dopušteno niti odobravano. No, što kad se zlostavlja osoba koja je zapravo virtualno stvorena?

Objavljeno u Atrakcije

EU je u krizi. Ona se najbolje ogleda u ulozi EU u BiH i na Balkanu. Njemački medij Die Welt u novom tekstu analizira upravo ovo stanje unutar EU osvrnuvši se na nedavni posjet Viktora Orbana u Banjaluci i izjavu da RS uživa punu podršku premijera i Mađarske, a to znači i otcjepljenje.

Objavljeno u Political Attractions