Članak je filtriran: Petak, 22 Juli 2022

Njemački parlamentarac ističe kako se ovakva situacija nikada ne bi dozvolila u Njemačkoj, te poziva visokog predstavnika da ne koristi Bonske ovlasti uoči izbora u BiH.

Objavljeno u Political Attractions

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić rekao je u četvrtak da će njegova zemlja nastaviti prodavati oružje, nakon pada ukrajinskog zrakoplova sa srbijanskim granatama u Grčkoj.

Objavljeno u Political Attractions

Ukrajinski čelnik objavio je to na aplikaciji poruka Telegram, javila je ukrajinska novinska agencija Ukrinform.

Objavljeno u Political Attractions

Slučaj dječje paralize identifikovan je u blizini Njujorka i potvrđen od saveznih zdravstvenih zvaničnika, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja države Njujork, što bi bio prvi poznati slučaj ove bolesti u SAD u posljednjih najmanje trideset godina, javlja Srna.

Objavljeno u News Attractions

Muškarac srednjih godina primljen je u bolnicu u španskom regionu Kastilja i Leon nakon što mu je dijagnostikovana krimsko-kongoanska hemoragijska groznica, saopštile su danas vlasti.

Objavljeno u News Attractions

Sjedinjene Države ne isključuju mogućnost prebacivanja vojnog zrakoplovstva zapadnog tipa u Ukrajinu, izjavio je u srijedu zapovjednik stožera američkih zračnih snaga, general Charles Brown na godišnjem sigurnosnom forumu Instituta Aspen u američkoj državi Colorado.

Objavljeno u Political Attractions