Članak je filtriran: Četvrtak, 04 Avgust 2022

Kina je od jutros počela svoje najveće vojne vježbe u morima oko Tajvana. Kineska vojska je pokrenula ove vježbe kao odgovor na posjetu predsjedavajuće američkog Predstavničkog doma Nancy Pelosi Taipeju Tajpeju, prenosi BBC.

Objavljeno u Political Attractions

Evropska unija je sinoć pozvala na momentalni prekid neprijateljstava azerbejdžanskih i jermenskih snaga u Nagorno-Karabahu.

Objavljeno u Political Attractions
Četvrtak, 04 Avgust 2022 00:00

Grčko nacionalno piće Oyzo

Ono što grci najbolje znaju, svakako je uživanje u dobroj hrani i dobrom piću.Gastronomska ponuda Grčke nadaleko je poznata.Ukusno pripremljeni morski plodovi, janjetina, feta sir i sve to začinjeno kvalitetnim maslinovim uljem.To su okusi Grčke, u kojima uživaju ne samo Grci, već i brojni turisti koji u Grčku dolaze tokom cijele godine, a posebice ljeti.Može se reći da život u Grčkoj traje 24 sata dnevno.A uz ukusan obrok ide i ukusno piće.

Objavljeno u XAttraction

Ovisno o plimi i oseci, Serpent D’Océan iz zraka izgleda gotovo nestvarno, kao da se diže iz oceanskih voda ili plitkih valova stvarajući gotovo filmski prizor.

Objavljeno u XAttraction

Sjednica crnogorskog parlamenta na kojom bi trebalo da se glasa o inicijativi za izglasavanje nepovjerenja 43. Vladi Crne Gore zakazana je za 19. augusta, javljaju crnogorski mediji.

Objavljeno u Political Attractions

Na ostrvu Havaji, naučnici su nedavno pronašli čudesnu zbirku do sada nepoznatih mikroba koji uspijevaju u geotermalnim pećinama, na stalaktitima od lave i u vulkanskim otvorima.

Objavljeno u XAttraction