Članak je filtriran: Ponedjeljak, 06 Mart 2023

Više od 100 novih nacrta otkrivenih u i oko peruanske drevne ravnice Nazca i okolnih područja moglo bi na vidjelo iznijeti nove informacije o tajanstvenim pretkolumbijskim umjetninama koje su desetljećima intrigirale naučnike i posjetitelje.

Objavljeno u News Attractions

Princeza Anne (72) bila je najvrijednija članica britanske kraljevske porodice 2022 godine, imala je 214 angažmana, uključujući putovanja u SAD i Falklandske otoke.

Objavljeno u Political Attractions

Finska premijerka Sanna Marin nedavno je bila izložena kritikama nakon što su u javnost dospjele njene snimke “partijanja”. Čini se da većina ljudi, naročito onih mlađe generacije, nema nikakav problem s ponašanjem Sanne Marin. Na društvenim je mrežama dobila mnogo podrške, dok prigovori dolaze većinom s konzervativne strane društva.

Objavljeno u Political Attractions

Australski naučnici nedavno su došli do dokaza da ljudski rod prolazi kroz tzv "mikroevoluciju" koja se događa kod ljudi upravo sada I to mnogo brze nego inače.

Objavljeno u Atrakcije

Bio je ovo zadnji pripadnik grupe drveća koja je nekad rasla u ovom dijelu pustinje. Njegovo korijenje uspjelo je doseći izvor vode udaljen 36 metara...

Objavljeno u XAttraction