A.J

A.J

Argentina pokušava riješiti misterij pojave zaraze koronavirusom kod 57 mornara nakon 35 dana provedenih na moru, unatoč tomu što su na testiranju prije plovidbe svi bili negativni

Tisuće turista na plažama diljem svijeta i masovni tulumi mladih uz more novi su izvor zabrinutosti zbog potencijalnog širenja koronavirusa u bliskim kontaktima i na otvorenom prostoru. Može li se koronavirus pokupiti u moru?

Portret postpandemijske ekonomije oslikavaju riječi čuvenog austrijskog ekonomiste Josepha Schumptera kako "postoji vremenski raspored kada će kapitalizam doživjeti potpuni nestanak", piše na portalu Al Jazeere ekonomista Dženan Kulović u svom prikazu nedavno objavljene knjige čuvenog ekonomista Josepha Stiglitza "Cijena profita: moramo spasiti kapitalizam od samouništenja", "People, Power and Profit: Progressive Capitalism for an Age of Disconent", prenosi Seebiz.eu.

Američki predsjednik Donald Trump napao je na Twitteru medicinske stručnjake koji se bore protiv novog koronavirusa, optuživši ih da se igraju politike i otežavaju ekonomski oporavak.

Robot sličan čovjeku koji izgleda i ponaša se kao službenik počeo je da radi sa javnošću u kancelariji administracije u Sibiru.

Društvenim mrežama kruži zanimljiva fotografija, navodno, iz jednog supemarketa u BiH na dijelu gde se prodaje voće i povrće.

Više od polovine kompanija u Njemačkoj, 54 posto, želi da rad od kuće ostane trajan, prema podacima ankete instituta IFO i istraživanja profesionalne online mreže LinkedIn, provedenog među njenim članicama.