A.J

A.J

Ovih dana u javnosti se pojavila knjiga Bibliografija lista „Mostarsko jutro“ koju potpisuje novinar i publicista Šemsudin Zlatko Serdarević. Kako je danas veoma teško pronaći komplet izdanja ove novine, zbog ograničenog tiraža i s obzirom na turbulentno vrijeme u kome je izlazila, knjiga će umnogome pomoći istraživačima u pronalaženju tekstova iz određenih tema i oblasti koje su obuhvaćene.

Agencija Atrakcija osnovala je Kalendar brendova regiona Jugoistočne Evrope u sklopu Svjetskog kalendara brandova.

Svjetski kalendar brandova omogućuje brandovima da imaju svoj dan u godini te da ga obilježe na poseban i atraktivan način uz masovnu pažnju javnosti.

Radončićev potez proglašen je Političkom atrakcijom mjeseca u regionu JIE - Radnočić ponijeo nagradu za Najatraktivniji politički čin u BiH  - „The most attractive political act – Najatraktivniji politički čin”

Agencija Atrakcija osnovala je Kalendar zvijezda regiona u sklopu Svjetskog kalendara zvijezda.

Svjetski kalendar influencera pokrenut je početkom 2021. godine od strane agencije Atrakcija kao model obilježavanja jednog dana u godini koji pripada jednom influenceru.

World Calendar of Stars launched at the start of 2021 by agency 'Atrakcija' as a model of marking one day of the year that belongs to a star.