A.J

A.J

Bivša skijašica, inače diplomirana novinarka i već iskusna komunikacijska stručnjakinja Nika Fleiss odnedavno je PR & event menadžerica u marketinškoj agenciji Alert.

O zahtjevima Saveza sindikata Republike Srpske Vladi Republike Srpske, u Centralnim vijestima ATV-a, pričao je Goran Stanković, generalni sekretar Saveza sindikata Republike Srpske.

Sutra se nastavlja štrajk u školama u Hrvatskoj. Neće raditi osnovne i srednje škole u cijeloj zemlji. No kako će se štrajk dalje razvijati, hoće li biti plaćen, zabranjen ili će se dogoditi neka treća opcija? Ministar rada Vlade Hrvatske Josip Aladrović rekao je da će se sve doznati tijekom tjedna, objavio je HRT. Potvrdio je da će Vlada angažirati stručnjake koji će raditi na promjeni već 18 godina stare uredbe o složenosti poslova.

Najbolji oblik ekonomske saradnje i povezivanja ekonomija u regionu Zapadnog Balkana bila bi carinska unija, ocjenjuje Jože Mencinger, slovenački ekonomista.

Predsjednik Vlade Sjeverne Makedonije Zoran Zaev najavio da će vanredni izbori biti održani u aprilu mjesecu.

Britanski premijer Boris Johnson poslao je u subotu naveče nepotpisano pismo Evropskoj uniji tražeći odlaganje Brexita koji je zakazan za 31. oktobar.

Američki ministar obrane Mark Esper kazao je kako se očekuje da će se svih gotovo hiljadu vojnika koji se povlače iz sjeverne Sirije premjestiti u zapadni Irak kako bi nastavili borbu protiv militanata takozvane Islamske države i pomogli braniti Irak.

Pripadnici policijskih službi izvršili su u petak u Čapljini pretrese na nekoliko različitih lokacija.