A.J

A.J

Vukota Govedarica, Mirko Šarović i Milan Miličević su tri imena koja se za sada pominju kao kandidati za predsjednika Srpske demokratske stranke (SDS).

Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani rekao je da napadi u Šri Lanki predstavljaju genocid nad hrišćanima.

Raditi do 67. godine ili ne? Bilo je ključno pitanje emisije "Nedjeljom u dva" u kojoj je gostovao predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever. Sindikalci nisu za produljenje radnog vijeka, ali tko će uplaćivati u mirovinski sustav kada nas je svakim danom sve manje, a stanovništvo je sve starije, bila su neka od pitanja emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandra Stankovića na HRT,

Predsjednik SAD Donald Tramp čestitao je danas Uskrs američkim vjernicima koji ga slave po Gregorijanskom kalendaru, poručivši da “nikada nije bio srećniji”, a razlog tome je što Americi “tako dobro ide”, prenosi Tanjug.

Svjedoci masakra koji se dogodio na Uskrs u nekoliko sinhronizovanih napada na crkve i hotele, u šoku govore o tragediji koju su preživjeli.

Snažna eksplozija jučer je odjeknula u mjestu Dubrave, općina Grude. Iz tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona saznajemo da je tridesetogodišnji A. B. u svojoj kući aktivirao ručni bacač, takozvanu zolju. Zolju je aktivirao u ostavi koja je naslonjena uz kuću, a prilikom detonacije zadobio je teške povrede, tačnije ostao bez šake.

Sve i kada bi se RS formalno odvojila od Bosne i Hercegovine, pa i ako zanemarimo međunarodne konsekvence koje bi u tom slučaju trpjela, poniženi građani ne bi osjetili nikakvu promjenu. Baš nikakvu! Ostaju isti tajkuni, ista svakodnevna pljačka. . .

Najmanje 190 osoba je poginulo, a više od 400 je ranjeno u Šri Lanki u više eksplozija na nekoliko lokacija, uključujući crkve i hotele u glavnome gradu Colombu, prenose agencije.