A.J

A.J

Bahreinski kralj smatra da je ovaj sporazum historijski iskorak koji će unaprijediti mirovne napore.

Vijeće sigurnosti UN-a odbacilo je prijedlog SAD-a o produženju embarga na oružje Iranu, izjavio je američki državni tajnik Mike Pompeo.

Obraćajući se građanima, Krizni štab je apelovao na građane koji ljeto provode na jezerima, planinama, u banjama širom Srbije da budu samosvjesni i samodisciplinovani, jer je primijetio da mnogi ne primenjuju mjere zaštite

Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti nedavno je ažuriralo svoje smjernice te objavio da se oni koji su preboljeli Covid-19 sigurno mogu kretati i družiti s drugim ljudima tri mjeseca, piše New York Times.

Njemački privrednici izrazili su nezadovoljstvo namjerom Vlade ove države da ograniči priliv radne snage sa Zapadnog Balkana na 25.000 godišnje, prenosi agencija Tanjug pozivajući se na njemačke medije.

Četiri tovara iranske nafte namijenjene Venecueli nalaze se u rukama američkih vlasti.

Stanje u Švedskoj statistički je bolje nego u više zapadno­europ­skih zemalja koje su išle na radikalne mjere

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović izjavio je u petak u Jelsi kako će se u Hrvatskoj zbog pandemije koronavirusa dogoditi ozbiljan gospodarski pad s kojim treba naučiti živjeti, a istaknuo je i kako ne kritizira rad Nacionalnog stožera već njegov pravni okvir.