×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 45

Milan Popović iskreno je progovorio o "borbi" koju vodi sa bivšom suprugom Severinom Kojić za starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom Popovićem koja traje punih pet godina.

Ministar za prostrono uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je danas da je neophodno da se napravi precizan zajednički plan aktivnosti svih nadležnih institucija, kako bi blagovremeno bio definisan način sanacije kontaminiranog zemljišta u Poslovnoj zoni "Incel" u Banjaluci.

Tim istraživača tvrdi da je otkrio da radioaktivni materijal curi iz bivše sovjetske nuklearne podmornice „Komsomolec“, koja je potonula 1989. godine. Sablasni novi video-snimak njenog mjesta počinka objavljen je na internetu.

Rukovodstvo Granične policije BiH, predvođeno direktorom Zoranom Galićem, i ambasador Turske u BiH Haldun Koč razjasnili SU na današnjem sastanku okolnosti u vezi sa nedavnim događajem na Međunarodnom aerodromu Sarajevo koji se desio prilikom dolaska predsjednika Turske Redžipa Tajipa Erdogana.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je guverner centralne banke Murat DŽetinkaja otpušten jer nije pratio instrukcije o kamatnim stopama i jer banka nije na ispravan način ispunila svoju ulogu.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić i Nadzorni odbor "Željeznica Republike Srpske" ocijenili su danas pozitivnim pomake ovog preduzeća u prebacivanju planiranog obima prevoza i finansijskog plana, koji su doveli do isplate stimulativnog dijela majske plate i stvorili pretpostavku da bude isplaćena stimulacija i uz junsku.

Postoji realan rizik od raspada Ujedinjenog Kraljevstva, pri čemu bi sve četiri nacije krenule svojim putem, u slučaju "Bregzita" bez sporazuma.