Ena

Ena

- Kosovo nije izgubljeno sve dok to ne potpiše Srbija, rekao je nekadašnji ministar informisanja SRJ Goran Malić u  emisiji "PULS" BN televizije. On je podvukao da Kkosovo nije izgubljeno bombardovanjem, kao i da je danas sreća što Srbija ima Rusiju na svojoj strani, što nije bio slučaj u vrijeme NATO bombardovanja.

- Imam dokaze o ubistvima u Srpskoj, izjavio je tokom današnje skupštinske sjednice poslanik PDP-a Draško Stanivuković, objavio je BNTV.

Kovačević namjeravao kupiti stan od krvavog novca za ubistvo Krunića; Gajić prodao i informaciju Kovačeviću da će Krunić još neko vrijeme živjeti u Glamočanima, jer mu se renovira stan u Banjaluci; Baldo dovezao “pucače” do mjesta napada.

Željko Komšić, član Predsjedništva BiH, za Avaz.ba prokomentirao je odluku Saveza za bolju budućnost BiH da uđe u vlast na državnom i federalnom nivou. Poručio je da je ta odluka očekivana.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je danas da prikaz "Odbrana slobode" koji su u Nišu izveli pripadnici Vojske i Policije nije pokazivanje sile, jer, kako je rekao, Srbija "nema teritorijalnih pretenzija prema svojim susedima", već ukazivanje da je Srbija u stanju da "zaštiti svoj narod i svoju slobodu".

Novoizabrani predsjednik Sjeverne Makedonije Stevo Pendarovski svečano će biti inauguriran na sjednici državnog parlamenta u nedjelju, 12. svibnja, čime će službeno započeti njegov petogodišnji mandat.

Hrvatska pjevačica Maja Šuput danas je izgovorila “sudbonosno da” partneru Nenadu Tatarinovu, a par je odlučio da se vjenča na luksuznom istarskom imanju.

U Parizu je počelo okupljanje aktivista grupe “žuti prsluci”, 26. vikend zaredom.