Ubica likvidirao cijelu porodicu sa po nekoliko hitaca u glavu Istaknuto

Autor  Avg 10, 2019

Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić i sestričina Dragana hladnokrvno su likvidirani hicima u glavu, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije, piše Blic.


Kako saznaje Blic, više nema sumnje da je porodica poljoprivrednika iz sela kod Jabukovca brutalno likvidirana.

Prema nezvaničnim informacijama Raja Kazimirović, čije je tijelo pronađeno na traktoru, ubijen je sa pet metaka. On je upucan četiri puta u grudni koš i trbušnu duplju, a onda mu je brutalni egzekutor ispalio posljednji, peti, hitac u glavu.

Njegova majka, Dragica (93), i sestričina Dragana, čija su tijela pronađena pored šupe ubijene su sa po dva metka pravo u glavu. I Ljubinka, Rajina sestra, čije je tijelo pronađeno ispred kuće, likvidirana je jednim hicem u predjelu usana.

Rezultati obdukcije pokazuju da je u selu Jabukovac, prije dva dana, izvršena brutalna i hladnokrvna egzekucija cijele porodice.

Oružje nije pronađeno nigdje, pa je time isključena mogućnost da je u pitanju bilo ubistvo i samoubistvo, već je jasno da je ubica pobjegao.

Kako Blic saznaje, policija je isključila mogućnost da je porodicu ubio kriminalac kojeg su za ovaj brutalan zločin optuživali mještani.

Intenzivna policijska istraga je u toku i u selu Jabukovac je bukvalno opsadno stanje.

Rajina sestra Ljubinka, kao i njena kćerka Dragana prije tri nedjelje su došle u posjetu porodici iz Njemačke u kojoj žive. Inače, kako su mještani ispričali, Raja je važio za prekog i “ne baš omiljenog čoveka u mjestu”, ali i sposobnog, pošto je sam odgajao stoku i imao je 20 krava i 40 ovaca.

Atrakcija