Trump šokirao: Podijelio video u kojem tvrde da su Clintonovi odgovorni za smrt Epsteina

Autor  Avg 13, 2019

Trump je podijelio video konzervativca i komičara koji, bez konkretnih dokaza, tvrdi da su Bill i Hillary Clinton odgovorni za Epsteinovu smrt

Nakon smrti američkog milijardera pedofila Jeffreyja Epsteina, koja je uslijedila dan nakon što su javno objavljene stotine stranica sudskih dokumenata u kojima se iznose nove optužbe protiv njega i njegovih bogatih i slavnih prijatelja i poznanika, pojavile su se brojne teorije zavjere.

Američki predsjednik Donald Trump, koji se svojevremeno družio s Epsteinom, jednu je podijelio na svom Twitter profilu. Trump je podijelio video konzervativca i komičara Terrencea Williamsa koji, bez konkretnih dokaza, tvrdi da su Bill i Hillary Clinton odgovorni za Epsteinovu smrt.

Komičar iznio krivu tvrdnju

Williams je u videu kazao i da je Epstein počinio samoubojstvo iako je bio pod 24-satnim nadzorom nakon prvog pokušaja samoubojstva, no to nije točno jer su mjere nadzora ukinute tjedan dana prije smrti .

Angel Ureña, glasnogovornica bivšeg američkog predsjednika Clintona, kazala je kako je Tweet koji je Trump objavio ridikulozan i neistinit, prenosi Dnevnik.ba. Trumpov Tweet objavljen je samo sat vremena nakon što je senator Floride Marco Rubio upozorio na opasnost od širenja teorija zavjere o Epsteinovom smrti.

Širio teorije zavjere o protukandidatima

Ovo nije prvi puta da Trump promovira teorije zavjere. U svojoj kampanji za predsjednika Trump je tvrdio da je Barack Obama rođen u Keniji, a ne u Sjedinjenim Američkim Državama, te da uopće nije Amerikanac, iako je Obama objavio rodni list kojim je demantirao njegove tvrdnje.

Trump je tijekom kampanje širio i teorije zavjere o svom protukandidatu Tedu Cruzu čijeg je oca povezivao s ubojstvom Johna F. Kennedyja, a tvrdio je i da je više milijuna Amerikanaca ilegalno glasalo na izborima 2016. godine.

Kellyanne Conway, savjetnica Trumpa, stala je u obranu predsjednika te kazala kako on želi da se istraži apsolutno sve kako bi se rasvijetlila Epsteinova smrt.

Atrakcija

  1. Najnovije

Kalendar

« Decembar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31