Partnericu ubio u spavaćoj sobi: Novi detalji svirepog ubistva Istaknuto

Autor  Sep 15, 2019

 Sanju Janković (42) iz Valjeva jutros je u svojoj kući u Svieleuvi kod Koceljeve hicem iz lovačke puške ubio Petar Živanović (73).

Zašto je starac potegao pušku na svoju dugogodišnju partnerku i šta je prethodilo svirepom ubistvu, u ovom trenutku zna samo on, s obzirom da nije bilo svjedoka.

Nakon što je ispalio dva hica u grudi nesretne žene, pozvao je jednog komšiju kojem u dvorištu i rekao mu:

-Ubio sam Sanju.

Njeno beživotno tijelo, obliveno krvlju, policija je zatekla u spavaćoj sobi.

Policija iz Koceljeve je Živanovića uhapsila i njemu je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje, a tijelo nesretne žene poslato je na obdukciju.

– Petar je živio sam poslije smrti supruge i od kada su kćerke otišle. Ima bar deset godina kako Sanja povremeno dolazi kod njega. Nisu bili vjenčani, a u selu se često pričalo o toj vezi s obzirom na veliku razliku u godinama – govore mještani Svileuve.

Starac nije krio svoju vezu sa dosta mlađom ženom. U selu se znalo da se godinama viđaju, a komšije se nisu pretjerano bavile time da li su bili ljubavnici ili su u nevjenčanoj zajednici bili iz drugih razloga. Kažu da Sanja iz prethodnog braka ima jednu kćerku.

– Nije ona stalno živjela sa njim. Dolazila je povremeno. Nisu se sakrivali, viđali su ih ljudi zajedno. Često su, kad ona dođe kod njega izlazili u provod u kafanu – kaže jedan mještanin.

Navodno je tako bilo i prethodne noći, a mještani pretpostavljaju da su se prvo posvađali. Kao po nekom nepisanom pravilu, niko od komšija u Petru prije ubistva nije vidio ubicu, pa kažu da “nije bio prijeke naravi” i, “ne opravdavajući ubistvo”, navode da mu je “vjerovatno nešto debelo prekipilo, pa nije mogao da se obuzda već je potegao pušku”.

Takođe, komšije nagađaju da je ubistvo počinjeno iz ljubomore, piše Kurir.rs.


Atrakcija