Bacio bebu na ventilator i ubio je Istaknuto

Autor  Okt 02, 2019

Djevojčica je hitno prevezena u bolnicu, ali uprkos naporima doktora, preminula je sljedećeg jutra

Policija u Argentini je uhapsila 26-godišnjeg Hesusa Mikela Zalazara (Jesus Michel Zalazar) zbog sumnje da je iz nehata ubio svoju šestomjesečnu pastorku.

Djevojčica je preminula nakon što ju je Hesus slučajno bacio na ventilator na plafonu tokom igre. Tragedija se dogodila tokom porodičnog okupljanja tokom vikenda u San Huanu na jugu Argentine.

Kako prenosi "Daily Mail", muškarac je nosio djevojčicu po kući i povremeno bi je bacao uvis, jer je to bebu uveseljavalo.

U jednom momentu, nije dobro procijenio udaljenost od ventilatora i, kako je bacio djevojčicu, tako je ona udarila glavom u propeler, koji joj je zadao povrede opasne po život.

Djevojčica je hitno prevezena u bolnicu, ali je, uprkos naporima doktora, preminula sljedećeg jutra.

- Moja sestra je kuhala u kuhinji i ja sam krenula da postavljam sto. Rekla sam mu da je ručak uskoro gotov i vidjela sam da se igra s bebom. U sljedećem trenutku se samo čuo tup udarac i on je utrčao u sobu noseći je na rukama, majica mu je bila sva krvava - goovri tetka djevojčice.

Ona kaže da su odmah istrčali iz kuće po pomoć, a da je Hesus na putu do bolnice sve vrijeme u šoku ponavljao: "Nisam ništa uradio."

Nedugo nakon dolaska u bolnicu, Hesus je priveden, a na teret mu se stavlja ubistvo iz nehata, prenijeo je Avaz.

Atrakcija