Zadavio djevojku u automobilu u toku seksualnog odnosa Istaknuto

Autor  Nov 07, 2019

Muškarac iz Nju Džersija optužen je zbog ubistva djevojke, koja je umrla tokom grubog seksa sa osumnjičenim na zadnjem sjedištu njenog auta.

Frensis Viktorija Garsija (19) pronađena je mrtva u subotu rano ujutru u svojim kolima na krovu javne garaže, prenosi Njujork post.

Prije toga bila je na žurci povodom Noći vještica u obližnjoj zgradi, koju je napustila sa Majklom Gefnijem (21).

Par je otišao u parkiran automobil u garaži, a tokom grubog seksa došlo je do kompresije vrata, zbog čega je Gefni osumnjičen za ubistvo, saopštila je policija, prenosi Blic.

Obdukcijom je utvrđeno da je Garsijina smrt prouzrokovana povredama nastalim pritiskom na vrat. U početku nije odmah bilo jasno da li je za to kriv grub seks.

Gefni je rekao policiji da su njih dvoje uzeli lijekove na recept i da su imali seks u automobilu, kada je ona izgubila svijest.

Dokumenti suda pokazuju da su se njih dvoje upoznali preko zajedničkih prijatelja i razgovarali putem društvenih medija prije nego što su odlučili da prisustvuju burnoj zabavi za Noć vještica u petak uveče.

U neko doba rano u subotu, njih dvoje su napustili zabavu na 14. spratu luksuznog stambenog kompleksa i nastavili da se "druže" u automobilu žrtve na parkingu, kaže se u sudskim dokumentima.

Dok su imali seks na zadnjem sjedištu, Gefni je ugušio Garsiju. Kada se djevojka onesvjestila, Gefni je pozvao prijatelja u pomoć.

"Udavio sam je, željela je da je gušim", navodno je Gefni rekao prijatelju.

Zvaničnici su rekli da se Garsija, čiji je nivo alkohola u krvi bio tri puta veći od zakonske granice, nalazila na zadnjem sjedištu svog automobila sa Gefnijem u vrijeme njene smrti.

Njujork post piše da je otvoren nalog na GoFundMe - koji je ubrzo ugašen - u korist osumnjičenog Gefnija.

Kampanja za prikupljanje sredstava nastojala je da prikupi 20.000 dolara kako bi se iskoristila za "pošteno predstavljanje" 21-godišnjeg osumnjičenog Gafnija.

- Sakupljamo novac kako bi Majkl dobio pošteno predstavljanje u svijetu u kojem su mediji u stanju da ispričaju bilo šta što bi odgovaralo njihovoj agendi - pisalo je na stranici koju je pokrenula sestra osumnjičenog, Samanta Gefni.

Stranica, koja je do nedjelje uveče prikupila više od 6.000 dolara, odjednom je ugašena u utorak.

Atrakcija