Audible omogućio slušanje priča za najmlađe u kućnoj izolaciji

Autor  Mar 22, 2020

Servis Audible je otključao ogroman broj audio knjiga, u znak podrške svima koji su u svojim kućama i na taj način se bore protiv pandemije, objavio je radiotimes.

Zvaničnici ovog servisa, saopštili su da dokle god su škole zatvorene, audio zapisi priča će biti dostupni za slušanje. Sve što je potrebno je da odete na https://stories.audible.com/start-listen. To je moguće učiniti sa bilo kog pretraživača, bez prijavljivanja, kreditne kartice ili šifre.

Knjige koje su dostupne su iz sfera edukacije, zabave ili popularnih naslova. Od Frankeštajna, Šerloka Holmsa, do Vinija Pua. Na sajtu Audible-a piše: “Deca, odakle god da su, mogu istog trenutka da stream-uju neverovatnu kolekciju priča, uključujući naslove na šest različitih jezika, što će im omogućiti da nastave da sanjaju, uče ili samo budu deca.”

U objavi na njihovom sajtu stoji još: “Znamo da su ljudi u svojim kućama, u mnogim slučajevima sa decom školskog uzrasta. Priče imaju moć da zabave, nauče ali i zaposle njihove vijuge, kako bi bili aktivni, oprezni i uključeni.”

Atrakcija