"Novo normalno" znači inovativnost, partnerstvo i agilnost u svijetu u kojem je sve mobilno Istaknuto

Autor  Jul 23, 2020

Novo normalno nije samo novi stil života koji bismo svi trebali prihvatiti, već za neke tvrtke predstavlja poslovnu strategiju.

"Novo normalno" nije samo fraza koju nam ponavljaju kako bismo se naviknuli na nova pravila i ograničenja koja nas prate zbog pandemije koronavirusa. Za neke tvrtke to je postala nova filozofija poslovanja i planiranja budućih poteza.

Upravo je Samsung najavio kako je "novo normalno" njihova nova poslovna filozofija. Kako je pojasnio predsjednik i voditelj Odjela za poslovne mobilne komunikacije, TM Roh, u novoj eri tehnologije pod nazivom "Novo Normalno", mobilni uređaji preuzimaju glavnu ulogu u životima korisnika zbog trenutačnih okolnosti. "Novo Normalno" čine glavna tri strateška smjera: inovativnost za lakši i bolji suvremeni život, otvorena suradnja s partnerima te stvaranje tehnološke agilnosti u ubrzanom ritmu svakodnevnice, prenosi Zimo.hr

Ovi uređaji rezultat su naše vizije kao inovatora novih oblika korisničkih iskustva koji donose besprijekornu funkcionalnost i kontinuitet gdje god da se nalazimo: bilo na poslu ili za vrijeme opuštanja, kod kuće ili vani. U Novom normalnom koje pruža Samsung korisnici mogu u potpunosti iskoristiti svoje uređaje koji im pružaju nove oblike povezivanja, rada i komunikacije, izjavio je TM Roh najavivši da će početkom kolovoza Samsung predstaviti čak pet novih uređaja.

Od preklopnih telefona do 5G mreže, korisnici mogu očekivati i nove oblike tehnologija. Poprilično sam uzbuđen vidjeti naše inovacije u primjeni jer tek kad mijenjaju kvalitetu života nabolje, ispunjavaju svoju vrijednost, rekao je TM Roh.

Podsjetio je na važnost suradnje Samsunga s mnogobrojnim partnerima, među kojima se nalaze Google, Microsoft, Netflix i Spotify te mnogi drugi, a koje su rezultirale novim mogućnostima uređaja.

Nastavit ćemo i dalje donositi najbolje ideje na tržište, istaknuo je TM Roh te naglasio kako će i pet novih uređaja biti opremljeno dodatnim mogućnostima mnogobrojnih partnera.


Atrakcija