Prvi Digital Fashion Week /Serbia Istaknuto

Autor  Sep 19, 2020

Serbia Fashion Week i Color Media Communication potpisali su ugovor o pokretanju novog brenda pod imenom: Digital_Fashion_Week

Prva 100% digital manifestacija ovog tipa u regionu održaće se u novembru mesecu ove godine i biće posvećena srpskim dizajnerima kao i gostima iz brojnih stranih zemalja. Ovaj događaj se organizuje u saradnji sa digitalnom platformom International Digital Fashion Week.

Nakon Digital_Fashion_Week/Serbia u planu su manifestacije u ostalim državama regiona. Pored dizajnera koji će predstaviti svoje nove kolekcije kroz petominutne video-priloge, gledaoci će imati prilike da čuju i vide brojne poznate ličnosti, kratke panel-diskusije o aktuelnim temama iz modne industrije, kao i predstavljanja turističkih potencijala gradova i regiona.

International Digital Fashion Week (IDFW) je globalna digitalna platforma, nedavno osnovana u USA. Prvi je i jedini digitalni fashion week u svetu, nastao kao potreba modne industrije da opstane i preživi krizu koju je izazvla pandemija virusa Covid-19.

IDFW se emituje na globalnom nivou putem FNL Network platforme i dostupan je worldwide putem smart TV u domaćinstvima, mobilnih uređaja, Roku TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Android devices i svih iOS uređaja.Atrakcija